RADIM SVE ŠTO JE POTREBNO ZA ĆERKICU! Sloba Vasić otkriva da pomaže supruzi LELI oko bebe! Pevač progovorio i o povratku na posao!
Foto: Pritnscreen

iskreno

RADIM SVE ŠTO JE POTREBNO ZA ĆERKICU! Sloba Vasić otkriva da pomaže supruzi LELI oko bebe! Pevač progovorio i o povratku na posao!

Stars -

Pevač Sloba Vasić postao je bogatiji za još jednog člana porodice pre nešto više od dva meseca, kada je na svet došla ćerkica Marija. Sada otkriva kako se snašao u ulozi oca.

Sloba Vasić
foto: Printscreen/Instagram

- Sjajno sam se snašao u ulozi oca. Obavljam sve što je potrebno mom detetu. Pomažem supruzi, zaista sam se dobro snašao. A Lela je najbolja majka na svetu – poručuje Sloba i dodaje kako se on i supruga trude da budu samostalni roditelji.

- Pomažu svi koliko je moguće. Ali mi se zaista trudimo da budemo samostalni i da sve što možemo, obavimo sami – smatra Sloba koji je konačno počeo da radi pevački posao nakon duže pauze usled korona virusa i vanrednog stanja.

Sloba Vasić
foto: Kurir televizija

- Radio sam za vikend konačno. Neće biti lako da se sve vrati u normalu, ali ja se trudim. Dajem sto posto sebe za sve, tako da sigurno očekujem uspeh na svim poljima. Ako gledamo finansije, izgubio sam puno novca za vreme korone. Ne znam ni sam koliko. Trebalo je puno svirki odraditi, bilo je već dogovoreno nastupa unapred, ali eto... Ko bi se nadao svemu ovome? – ističe Vasić koji je prezadovoljan novom pesmom „Šta sam dužan“.

- Zadovoljan sam kako je prošla pesma. Komentari, pozivi i poruke mi sve govore. A već sam na nastupu par puta pevao, jer su mi poručivali. Tako da, zaista vrhunski! Trenutno se bavim promocijom nove pesme “Šta sam dužan”. Radim takođe i na novom projektu, da to bude spremno i kada dođe momenat ugleda svetlost dana. Bavim se sobom maksimalno kao što sam već rekao, tako da publika može zaista očekivati dosta od mene za naredni period – zaključuje Sloba Vasić.

Sloba Vasić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/S.M./Blic

Bonus video:

00:16

MARIJA KARAN MIŠIĆAVA I ZNOJAVA: Glumica pokazala kako trenira, pratioci ODUŠEVLJENI njenim izgledom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track