ISPLIVALA INTIMNA PREPISKA BAKE PRASETA SA DEVOJKOM: Poručila da joj je ČAST što je u vezi sa njim, a onda mu BAŠ ODBRUSILA (FOTO)
Foto: Printscreen

HIT

ISPLIVALA INTIMNA PREPISKA BAKE PRASETA SA DEVOJKOM: Poručila da joj je ČAST što je u vezi sa njim, a onda mu BAŠ ODBRUSILA (FOTO)

Stars -

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priznao je nedavno da je u vezi sa Anjom Blagojević, nakon čega redovno objavljuje fotografije sa njom na svom Instagram profilu.

Sada je Bogdan sa pratiocima podelio i deo privatne prepiske sa Anjom.

"Ne mogu da ti opišem kolika mi je čast što sam sa tobom u vezi. Ti si alfa i omega, primer kako bi svaki muškarac trebalo da bude... Tvoje mišićavo telo je ravno Apolonu", napisala je Ana Bogdanu.

"A ono moje i treba da ti bude čast", odgovorio joj je Baka Prase, što je Anju očigledno naljutilo te mu je poručila:

"Puši k***c".

"Ova riba ima podeljena osećanja prema meni", zaključio je on.

Baka Prase
foto: Printscreen

Inače, Baka Prase je nedavno javno priznao da žali što nije uspeo da smuva Saru Jovanović i istakao da je pokušao da stupi u kontakt sa pop pevačicom i izjavi joj ljubav, ali ona nije bila zainteresovana.

"Sara me je odbila, iako sam dugo gajio simpatije prema njoj. Video sam i da me je otpratila sa Instagrama. Šta da se radi, život ide dalje", rekao je Bogdan na jednom od svojih snimaka.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:08

SLOBA RADANOVIĆ NAKON DUŽE PAUZE ZAPEVAO NA BEOGRADSKOM SPLAVU! Pevač uzeo mikrofon u ruke i doveo atmosferu do USIJANJA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja