OGLASILA SE IVANA ALEKSIĆ NAKON REPEROVE ISPOVESTI! Nakon što se ŠA obrušio na porodicu, njegova supruga uputila JASNU poruku!
Foto: Printscreen/Instagram

reagovala

OGLASILA SE IVANA ALEKSIĆ NAKON REPEROVE ISPOVESTI! Nakon što se ŠA obrušio na porodicu, njegova supruga uputila JASNU poruku!

Rijaliti -

Ivana Aleksić, još uvek zakonita supruga repera Nenada Aleksića Ša, retko se oglašava povodom skandala koji je doživela od supruga kada ju je u rijalitiju Zadruga prevario sa diskvalifikovanom zadrugarkom Tarom Simov.

Ivana Aleksić
foto: Printscreen

Ša je izneo brojne tvrdnje o lošem braku koji je imao sa Ivanom, iako je pre preljube predstavio svoj odnos sa Ivanom kao najlepši period koji je doživeo. Ivana se do sada nekoliko puta oglašavala za medije, ali uglavnom je ponavljala istu rečenicu i ostala je dosledna sebi, te je uvek isticala da nema komentar, zbog dogovora sa Nenadom.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Međutim, na svom Instagram nalogu Ivana je objavila stori sa zanimljivom porukom.

- Nisu svi za sve - glasi njena poruka.

Prošle noći Ša je dao ispovest o nemaštini i kroz kakave periode u životu je prošao, te se obrušio na svoje roditelje, govoreći da će se tek obračunati sa njima, jer devojci sa kojom je prevario Ivanu nisu dali ključ od stana, u kom je njegova supruga do skoro boravila. Da li se Ivanin status odnosi na baš na ovu Nenadovu situaciju, pokazaće vreme.

Ivana Aleksić
foto: Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:08

SLOBA RADANOVIĆ NAKON DUŽE PAUZE ZAPEVAO NA BEOGRADSKOM SPLAVU! Pevač uzeo mikrofon u ruke i doveo atmosferu do USIJANJA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja