PEVAČ U 28. GODINI NASTRADAO U UDESU, A DANAS BI PROSLAVIO ROĐENDAN: Nigor ne zaboravlja prijatelja, oglasio se emotivnom porukom
Foto: Pritnscreen

tuga

PEVAČ U 28. GODINI NASTRADAO U UDESU, A DANAS BI PROSLAVIO ROĐENDAN: Nigor ne zaboravlja prijatelja, oglasio se emotivnom porukom

Stars -

Nebojša Saveljić Neba, pre 20 godina nastradao je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica-Cetinje, a u trenutku tragedije imao je samo 28 godina.

Pevači Igor Lazić Niggor, Nebojša Saveljić i Duško Nikolić bili su članovi popularnog benda „Monteniggers”, koji je veliku popularnost imao devedesetih godina. Međutim, ovaj sastav danas nije aktivan, ali uspomene na ono što je ovaj trojac postigao ne iščezavaju.

Igor Lazić, igor Lazić Nigor, Nigor
foto: Dragan Kadić

Nigor ne krije tugu za preminulim prijateljima, a nekoliko puta istica koliko su mu značili prijatelji iz benda, a sada se prisetio Nebojše, koji je rođen na današnji dan.

– Eh, da si tu, pa da se danas napijemo za tvoj 50. rođendan – napisao je Nigor na svom Instagram profilu.

Podsetimo, 31. oktobra 1999. godine, rano ujutru, vozilo u kome se nalazio Saveljić, zbog neprilagođene brzine je prešlo na suprotnu stranu i udarilo u stenu, a od jačine udarca prevrnulo se na krov, pa sletelo u jarak pored puta. U automobilu su se našlo i još dvoje ljudi, a jedna devojka je bila teško povređena.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

03:23

NIGOR EMOTIVAN NA GODIŠNJICU GRUOVE SMRTI: Bio je adrenalin džanki, to ga je koštalo glave i vetar ga je odneo (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track