SVI ZNAJU DA MU DEVOJKA IMA DETE SA CECINIM BOGDANOM: Ali ovu rečenicu retko koji MUŠKARAC danas izgovara! VOLI JE KO SVOJU
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

voli je ko svoje dete

SVI ZNAJU DA MU DEVOJKA IMA DETE SA CECINIM BOGDANOM: Ali ovu rečenicu retko koji MUŠKARAC danas izgovara! VOLI JE KO SVOJU

Stars -

Pop pevač Saša Kovačević aktivni je učesnik javnog života Srbije, a uprkos tome što je dugi niz godina u skladnoj vezi, on na gradska dešavanja uglavnom ide sam.

Ovoga puta na jednoj modnoj reviji ipak se pojavio sa svojom partnerkom, pa otkrio kako se oseća i kako ona izdržava teret njegove slave.

- Zorana se navikla na pravila mog javnog posla i svega što on nosi sa sobom jer kada smo se mi upoznali ja sam se ovim poslom bavio 12-13 godina. Teško je u današnje vreme naći osobu koja može da prati moj posao i zakone šou-biznisa, ali ona sve to ume i može - rekao je pop pevač.

- Prvi put smo izašli zajedno na jedan javni skup i osećaj je i čudan i lep. Zorana je neko ko ne voli eksponiranje i ne uživa u tome, ali nekada se moraju ispoštovati zajednički prijatelji. Zato smo večeras kod Cvije na reviju došli zajedno - objasnio je Saša.

Saša Kovačević
foto: Damir Dervišagić

Nije tajna da Sašina devojka ima ćerku Iskru iz prvog braka, a pevač je naglasio da je devojčicu prihvatio kao da je njegova i da se ne oseća kao očuh već kao otac.

- Nije to samo njeno dete, to je i moje dete. Uloga oca je fenomenalna i osećaj je divan. Svi mi živimo za nove generacije koje će naslediti naše gene i živeti kada nas ne bude. Uskoro će valjda doći na svet i naše dete, a biće i svadbe - zadovoljno je najavio pevač.

Podsetimo, bivši partner Sašine devojeke Zorane je Bogdan Srejović, koji je uvezi sa folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Saša Kovačević
foto: Printscreen

- Ljubav je najbitnija i ukoliko su se oni energetski i emotivno našli to je najlepša stvar. Ne volim da pričam o drugima, nebitno da li je Ceki u pitanju ili Bogdan, već bilo koji drugi par, zato se nisam ni oglašavao - bio je jasan Kovačević kada se saznalo za romansu između Cece i Bogdana.

Bogdan Srejović
foto: Ata Images

kurir.rs/alo

Bonus video:

04:06

LUKAS BRUTALNO ISKREN: Super sam sa Uragankama, a evo šta je rekao o Oliveri Kovačević i Mariji Šerifović! Pomenuo je i Sonju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track