"MAJKE I SNAJKE": DRUGO REVIJALNO VEČE Gosti pevačica Milica Todorović, najpopularnija instagram baka i njen unuk
Foto: Kurir TV

"MAJKE I SNAJKE": DRUGO REVIJALNO VEČE Gosti pevačica Milica Todorović, najpopularnija instagram baka i njen unuk

Stars -

Zvezde nastavljaju da kuvaju u humanitarne svrhe uz pesmu i puno smeha! Drugi dan revijalne nedelje najzabavnijeg kulinarskog takmičenja “Majke i Snajke” ostaće upamćen, ne samo po sjajnoj hrani, već i po harizmatičnim i duhovitim gostima.

Za majke je kuvala najpopularnija instagram baka Dragica, a za snajke uvek šarmantna pevačica Milica Todorović. U ulozi degustatora našao se Dragicin unuk Marko, koji je pokrenuo njenu instagram slavu. Milica je veliki fan Dragice i jedva je čekala da se upoznaju i nađu zajedno u kuhinji, a Raša je imao pune ruke posla jer Milica nije preterano zainteresovana za kuvanje.

Milica Todorović, Majke i Snajke
foto: Kurir

Za to vreme, Seka i baka Dragica su se smejale na sav glas i vrlo brzo postale dobre drugarice. Dragicine izjave poput “Jao, Mico, tebi sve mora da se nacrta!” i “Je l' ona došla da peva ili da kuva?”, kao i njena priča o dedinoj bivšoj, oraspoložile su sve u studiju.

Tokom epizode Milica se zaista iskupila pevanjem, a posebno oduševljenje izazvale su pesme “Mito bekrijo” i “Poslednji let”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track