LOPOVI IZ SEVINOG STANA ODNELI NAKIT U VREDNOSTI OD 300.000 €! Samo jedna stvar joj je NEPROCENJIVA i niko joj ne može NADOKNADITI
Foto: Printscreen/Instagram, Profimedia

tipovali joj stan

LOPOVI IZ SEVINOG STANA ODNELI NAKIT U VREDNOSTI OD 300.000 €! Samo jedna stvar joj je NEPROCENJIVA i niko joj ne može NADOKNADITI

Stars -

Pevačici Severini Kojić (49) u ponedeljak, tokom ranih popodnevnih sati, opljačkan je stan u Zagrebu, a razbojnici su odneli umetnine, sve što je iole vredno od pokućstva i nakit u vrednosti od čak 300.000 evra.

U trenutku pljačke pevačica nije bila u svom stanu, a provalnici su delo izvršili tako što su vezali njenu šezdesetpetogodišnju kućnu pomoćnicu i nesmetano pretresali stan. Pljačku su izvršila dva još nepoznata počinioca koji su nakon čina pobegli u nepoznatom pravcu.

- U događaju nije bilo povređenih. Sprovodi se detaljno kriminalističko istraživanje u svrhu pronala ženja počinioca - navode hrvatski mediji.

- Razumite me da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vreme, bez mog deteta, ne može se nikad nadoknaditi - izjavila je Severina ovim povodom.

Među nakitom koji joj je otuđen nalazi se i specijalni medaljon koji je pevačica namenila svom sinu Aleksandru, komad od belog zlata vredan je nekoliko hiljada evra, a imao je i specijalno izgraviranu poruku posvećenu devetogodiš njem dečaku.

Kojićeva se o ovom dogadaju nije oglašavala na druš tvenim mrežama, a izjavu za medije dao je još jedino njen blizak saradnik.

- Hvala bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmeriti na policiju - rekao je Davor Grgin.

Mislili su da je na Maldivima Severina Kojić ovih dana na svom Instagramu intenzivno je objavljivala fotografije sa Maldiva. U trenutku pljačke boravila je u Hrvatskoj, ali nije bila u svom stanu u Bijeničkoj ulici na Srebrnjaku.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:07

IGOR KOJIĆ SE VRATIO IZ HRVATSKE BEZ SEVERINE! Kebin sin objavio snimak iz auta, a tek da čujete pesmu KOJU PEVA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track