BIVŠA ZADRUGARKA KIVNA NA JOVANU MISICU! Osula paljbu po njoj zbog njenog bivšeg dečaka Luke, pa spomenula i Stefana Karića!
Foto: Printscreen/Red Tv

iskrena

BIVŠA ZADRUGARKA KIVNA NA JOVANU MISICU! Osula paljbu po njoj zbog njenog bivšeg dečaka Luke, pa spomenula i Stefana Karića!

Stars -

Pevačica i rijaliti zvezda Ivana Šašić progovorila je o odnosima u rijalitiju čije drame i nakon završetka ne jenjavaju.

Otkrila je sa kim je u kontaktu i da li je o nekome menjala mišljenje nakon napuštanja rijalitija.

Ivana Šašić
foto: Kurir

- Nadica me je danas zvala, sa svima sam u kontaktu i sa Carom sam se danas čula. Jedino sa ovima koji su bili problematični, sa njima nisam. O mnogima sam menjala mišljenje, gledajući kao gledalac, mnogo njih se promenilo od mog izlska - priča Ivana.

Ovom prilikom osvrnula se i na Jovanu Ljubisavljević, koju je tokom boravka u ''Zadruzi 4'' podržavala, a nakon izlaska je nazvala ''lisicom''.

- Razočarala me samo zato što je poslala poruku roditeljima i Luki, rekla mu da ga voli, i posle samo 10 dana raskinula i počela da se zabavlja sa Stefanom. Stefan je dobar momak, ali ja nisam budala da prenosim njene reči i da sama sebe i mene demantujem. Nije bila iskrena - zaključila je Ivana Šašić.

Ivana Šašić
foto: Kurir

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:06

NAKON DA PRIČA DA JE PREBIO TARU OGLASIO SE ŠA! Reper objavio INTMNI SNIMAK sa SIMOVOM, sve puca od EMOCIJA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track