NAKON TAJNOG VENČANJA, SLEDI GALA SVADBA! Luna i Marko otkrili koga će POZVATI na veselje, a evo kakvu VENČANICU će ona nositi!
Foto: Printscreen/Sikter tube

rekli sve

NAKON TAJNOG VENČANJA, SLEDI GALA SVADBA! Luna i Marko otkrili koga će POZVATI na veselje, a evo kakvu VENČANICU će ona nositi!

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković su venčani u opštini i pred Bogom, oni su doneli odluku da naprave svadbu na kojoj će okupiti njima bliske ljude, a Luna je otkrila kakvu će venčanicu nositi.

Podsećamo, njihovom venčanju su prisustvovali samo kumovi, a crkveno venčanje su uspeli da sakriju od svih i obave ceremoniju u tajnosti.

Luna Đogani
foto: Printscreen

Iako su već venčani i u opštini i pred Bogom, oni su doneli odluku da naprave svadbu na kojoj će okupiti samo njima bliske ljude.

- Ja uvek vraćam da gledam te neke posebne klipove koji ne mogu da se zaborave. Ovde nisam ni znala šta se dešava, predivno je - rekla je Luna za njihov Jutjub kanal.

- Ovde je sve bilo savršeno. Ja se nadam da će nam i svadba sutra biti. Mi smo već venčani, ali red je da napravimo neko veselje za našu rodbinu, prijatelje, kumove, braću - rekao je Marko.

- Da to bude kako treba. Da obučem i venčanicu kakvu želim i da se popnem na sto i da popijem nešto - dodala je Luna.

- Možda ne moraš neku klasičnu venčanicu, jer to neće biti klasično venčanje - nadovezao se Miljković.

- Neku lepu haljinu u mom fazonu - odgovorila je Luna.

- I ja ne bih neko odelo samo za venčanje nego neko glamurnozno odelo koje može da se nosi na slavljima - rekao je Marko.

Marko Miljković, Luna đogani
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:06

LUNA POKAZALA JUTARNJU IDILU! Đoganijeva snimila MARKA I MIJU, svima na mrežama izmamila OSMEHE: Tatina devojčica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja