ODUSTALI OD ZADRUGE 5 ZBOG TRAČEVA: Dinča i Perućica hteli u rijaliti, pa se predomislili! RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

otkrivamo

ODUSTALI OD ZADRUGE 5 ZBOG TRAČEVA: Dinča i Perućica hteli u rijaliti, pa se predomislili! RAZLOG ĆE VAS ŠOKIRATI!

Stars -

Milan Dinčić Dinča i Ljuba Perućica naprasno su odustali su od takmičenja u novoj, petoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Milan Dinčić Dinča, Ljubomir Perućica
foto: Printskrin/Instagram

Nekadašnji učesnici muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" su, kako Kurir saznaje, bili na korak od potpisivanja ugovora, međutim, u poslednjem trenutku su se predomislili i odlučili da se, ipak, ne usele u belu kuću u Šimanovcima. Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, od šoua je najpre odustao Dinča, a posle nekoliko dana i Ljuba.

Milan Dinčić Dinča, Venčanje
foto: Nemanja Nikolić

Glavni krivac što Dinču i Perućicu nećemo gledati na malim ekranima je Milanova žena Jelena. Ona se u startu nije protivila, ali je po svemu sudeći odgovorila muža jer su je prijatelji i porodica uverili da to nije dobro za njihov brak. Razgovarali su i doneli odluku da takvu avanturu odlože za neki drugi projekat. Kako priča izvor, ona je najviše strepila od ponovnih medijskih natpisa o tome da su njen suprug i njegov kolega Ljuba više od prijatelja.

Naime, ta priča je svojevremeno punila stupce domaće štampe, ali su oba pevača demantovala tu priču. Ta govorkanja počela su pre pet godina, kada su zajedno uživali na letovanju u Grčkoj, što je svojevremeno dodatno podgrejalo spekulacije o njihovom seksualnom opredeljenju.

- Umro sam od smeha zato što, prvo, Dinča i ja smo baš dobri drugari, družimo se duže vreme. Jesmo mi nerazdvojni, idemo na letovanja zajedno i na zimovanja. Kada smo zajedno, imamo neku blesavu energiju. Ko god nas poznaje, zna da smo mi isključivo orijentisani ka ženama. Tu nema nikakvih drugih mogućnosti - istakao je tada Ljuba.

Ljubomir Perućica
foto: Printskrin/Instagram

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa akterima priče kako bismo čuli njihov komentar, ali se oni nisu javljali na poznate brojeve telefona.

Podsećamo, danima se već spekuliše o tome ko sve ulazi u "Zadrugu 5", a najviše da je trebalo da uđe i jedan gej par, i to dvojica pevača. Kako mediji navode, kada su čuli za tu vest, mnogi pevači i njihove supruge bili su u strahu da će isplivati tajne o kojima javnost ništa ne zna, a tiču se skrivenih sklonosti pojedinaca. Ova vest do sada nije ni potvrđena, ali ni demantovana.

Poznato je da će među učesnicima biti i Miki Đuričić, Miljana Kulić, Maja i Taki Marinković, Mina Vrbaški, Sanja Stanković, Aleksandra Subotić i drugi.

Milan Dinčić Dinča, Ljuba Perućica
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

07:42

NJU SU SLIKALI U KABINI DOK SE PRESVLAČILA! Posle SKANDALA Ljuba Perućica izveo suprugu, a evo šta je imala na sebi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track