ISPALIO POSETIOCE! DARKO LAZIĆ SE NIJE POJAVIO NA NASTUPU U HERCEG NOVOM: Iz benda rekli da je UHAPŠEN na granici sa Bosnom!
Foto: Damir Dervišagić

EKSLUZIVNO SAZNAJemo

ISPALIO POSETIOCE! DARKO LAZIĆ SE NIJE POJAVIO NA NASTUPU U HERCEG NOVOM: Iz benda rekli da je UHAPŠEN na granici sa Bosnom!

Stars -

Darko Lazić sinoć se nije pojavio na nastupu u Herceg Novom, a bend koji ga prate su na vreme došao na tezgu. Popeli su se na binu i strpljivo čekali neko vreme da se pevač pojavi, ali kako se to nije dogodilo, oni su se pokupili i otišli. Prema rečima nešeg izvora, koji se zadesio na licu mesta jedan od članova benda je mendžerima saopštio da je Darko uhapšen i zadržan na granici sa Bosnom. Međutim, ljudi iz diskoteke su preko svojih veza proverili i ispostavilo se da je to laž.

Darko Lazić
foto: Kurir Televizija

Redakcija Kurira pozvala je Darka, ali kako se on nije javljao na telefon, kontaktirali smo njegovog menadžera Enesa. On je potvrdio da se Lazić nije pojavio na dogovorenom nastupu na Crnogorskom primorju i poručio da će to naknadno učiniti.

Darko Lazić
foto: Printscreen/Instagram

- Moram da kažem da Darko nije uhapšen. On je zadržan na granci sa Bosnom , konkertno na prelazu sa Srbijom. Razlog je taj što nije primio poziv na adresi od sudije. On je vraćen sa granice da se javi nadležnim organima, što je i učinio. Nema mesta da se pravi problem, jer to su samo tehničke stvari. On se ujutru uredno javio i sve je rešeno. To je bilo pre sedam dana. Što se tiče nastupa od sinoć, Darko nije došao iz privatnih razloga. Mi se iz tima izvinjavamo klubu, ali i postiocima. Njegov nastup će biti održan što pre - poručio je Enes za Kurir.

Lj. S. Foto: damir Dervišagić

Bonus video:

00:15

NATA BI OPET PRED OLTAR: Mlada bacila buket, a Bekvalčeva stala da ga uhvati! Ubacila se i RADA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track