FOLK DIVA OBOŽAVA ALEKSANDRU DABIĆ I NJENE NASTUPE: Zahvaljujući Ceci sam ušla u poseban krug ljudi!
Foto: Kurir Televizija

KURIR TELEVIZIJA

FOLK DIVA OBOŽAVA ALEKSANDRU DABIĆ I NJENE NASTUPE: Zahvaljujući Ceci sam ušla u poseban krug ljudi!

Stars -

Prvi glas Srbije, pa Zvezde Granda. Aleksandra Dabic prosla je kroz ova muzicka takmicenja, ali je pre svega poznata po odlicnom glasu i karijeri koju sama gradi godinama.

Jedna je od omiljenih pevačica na klupskim nastupima zbog raskošnog glasa, a podršku ima i od folk dive Svetlane Cece Ražnatović, trenutno je u Sarajevu na turneji sa Sašom Matićem, a kako kaže nastupi su joj i te kako nedostajali.

- Mi smo zaista bili predugo zatvoreni, nismo mogli da radimo, tako da ovaj svakodnevni tempo meni ne pada teško i nadam se da ćemo nastaviti da radimo kao do sada - rekla je Aleksandra, a iako se povećava broz zaraženih ne brine mnogo:

Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

- Vakcinisala sam se i preležala koronu, tako da neće me još dugo Ne razmišljam preterano o zatvaranju, kako odluče vlasti tako će biti. Trudim se da uživam u svakom trenutku, da ostavim maksimalan utisak gde god da pevam, ali štitim se kao i svi, masku nosim gde god da idem u zatvorenom prostoru - rekla je Dabićeva, a potom progovorila o odnosu sa Cecom Ražnatović, koja je za nju rekla da je devojka koja zaslužuje pažnju javnosti i da je izuzetan vokal:

- Imala sam to zadovoljstvo da sam intenzivno radila na njenim proslavama i proslavama njenih prijatelja. Neizmerno sam joj zahvana na tome, mnogo mi je drago što smo kliknule, njoj se dopada kako ja vodim program, kako pevam, ja tačno znam šta ona voli i prosto mi je drago što sam ima priliku preko nje sam uspela da uđem u krug ljudi gde nije baš svakome dozvoljeno da uđe, da uživam u tom društvu - rekla je pevačica koja je imala priliku da peva kao Cecin prateći vokal u Rimu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:03

BOGDAN PRATIO CECIN NASTUP IZ PRVOG REDA! Ražnatovićkin dečko snimao PEVAČICU dok nastupa, pa je okačio na INSTAGRAM: Bravo bejbi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track