MINA KOSTIĆ PROZIVA BIVŠEG MUŽA?! Pevačica otkrila ko joj pomaže da izdržava ĆERKU, a o Igoru ni reč!
Foto: Marina Lopičić

HAOS

MINA KOSTIĆ PROZIVA BIVŠEG MUŽA?! Pevačica otkrila ko joj pomaže da izdržava ĆERKU, a o Igoru ni reč!

Stars -

Pevačica Mina Kostić nikada nije krila poteškoće s kojima se susretala tokom života, a zbog svoje iskrenosti i istrajnosti pridobila je ogromne simpatije naroda, koji je smatra velikim borcem.

Ona je bez zadrške progovorila o trenutnoj situaciji na estradi, o novim projektima, ali i o odnosu s ćerkom Anastasijom koju je dobila iz braka s Igorom Kostićem poznatijim kao Igor X. Mina je istakla da joj nije teško da sama odgaja dete, kao i da jedinu pomoć dobija od svoje porodice.

- Hvala bogu, uštedela sam novac, tako da sam tokom pandemije mogla normalno da živim i izdržavam svoju ćerku. Kada je ona u pitanju, ništa mi nije teško - iskreno je rekla Mina, pa se osvrnula na samohrano majčinstvo.

Mina Kostić, Igor X
foto: Printscreen/Youtube

- Pomirila sam se s činjenicom da je to tako i da smo same od njenog devetog meseca života - rekla je pevačica, koja je na pitanje o tome da li joj Anastasijin otac Igor finansijski pomaže poručila:

- Zahvalna sam mojoj braći, sestrama i prijateljima, oni su uvek tu, imam novac za normalne stvari.

Pevačica se osvrnula i na trenutno stanje na estradi, ističući da veruje da će nakon pauze zbog pandemije kvalitetna muzika ponovo isplivati, kao i da planira da jednu pesmu posveti preminulom Džeju Ramadanovskom.

Mina Kostić
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:05

OVO JE NAJJAČA EKIPA I NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA! Mina u društvu Majinog bivšeg dečka, objavila snimak i poslala OVU PORUKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track