ODNELI IM EVRE, ZLATO, SATOVE, SKUPOCENE SLIKE! Estrada na meti PLAČKAŠA: Proživeli HOROR, pretili im, a njoj je krv šikljala
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić, Profimedia

LOPOVI IM PROVALILI U VILE

ODNELI IM EVRE, ZLATO, SATOVE, SKUPOCENE SLIKE! Estrada na meti PLAČKAŠA: Proživeli HOROR, pretili im, a njoj je krv šikljala

Stars -

Vest da je obijena i opljačkana porodična kuća Novaka Đokovića u Marbelji odjeknula je celim svetom.

Estradne zvezde su veoma često na meti pljačkaša. Nedavno su lopovi upali u stan pevača Granda Vlade Marića, ispreturali ga i odneli novac, a neki od javnih ličnosti imali su dramatična iskustva tokom pljačke.

Zorica Marković je opljačkana 2019. godine. U kuću folk pevačice usred noći upala su tri lopova i odnela vredne predmete iz dnevnog boravka, ali su sigurnosne kamere na tek renoviranom domu pomogle da se krivci brzo uhvate. Pevačica je u tom trenutku spavala u svojoj sobi i nije čula nikakvu buku koja bi joj poremetila san. Kada se ujutro probudila, zatekla je haos u dnevnom boravku. Prema našim saznanjima, navodno su nestale dve slike sa zida čija je vrednost 10.000 evra, kao i pozlaćena stona lampa, zidni sat, mobilni telefon i kompletan escajg.

Zorica Marković
foto: Damir Dervišagić

I Katarina Živković, koja se skućila u Zemunu, pre nekoliko godina je doživela šok kada joj je lopov obio stan i i pokušao da odnose vred ne stvari i novac. Lopovi su ušli unutra kroz terasu, pošto ona živi u visokom prizemlju, lopov je stavio merdevine i tako ušao u stan. Tražio je novac, ali nije uspeo ništa da odnese iz stana. Kada smo ga spazili, onda je pobegao.

Katarina Živković
foto: Pritnscreen

Pevačica Branka Sovrlić, koja ima stan prepun umetničkih dela i skupocenih detalja, pre nekoliko godina je bila na meti pljačkaša. Brankin stan je pre nekoliko godina opljačkan, i to dok je ona bila u njemu.

"Mene su opljačkali jednom u Beogradu, ali i u Sarajevu, tako da sam se fino obezbedila. Kamere, sve je povezano sa policijom... Kada vas jednom zmija ujede i guštera se bojite. Na sve su spremni, tada su smislili da je došla pošta "na preporučeno". Dvojica su ušla na vrata, pa su izvadili pištolj", rekla je Branka i dodala: "Doživela sam horor, mada sam se na kraju sa jednim potukla. Pištoljem su me udarili i po glavi, bila sam sva u krvi, zamalo su mi izbrijali kosu, imala sam tri šava... Želim to da zaboravim i da se ne prisećam. Ja sam opasna, pošto sam prvakinja u džudou, pa se nisam ni njih previše uplašila, iako su imali oružje. Ja sam neustrašiva", izjavila je Sovrlićeva.

Branka Sovrlić
foto: Privatna Arhiva

Lopovi su upali i u kuću sina pokojneg Sinana Sakića tri godine. Sabina Sakić, supruga pokojnog pevača, podelila je tada video snimak u kom se vide muškarci kako obijaju. "Odneli su desetak praznih parfemskih flašica i nekoliko punih. Nekoliko torbi, satove, izvrnuli su mi celu kuću, ali na svu sreću nisu odneli vredne stvari", rekao je Elvis.

Nekoliko dana pre Sakićeve kuće, opljačkan je i direktor Granda Saša Popović. Vila Saše Popovića, vlasnik "Grand produkcije", i njegove supruge pevačice Suzane Jovanović, opljačkana je dok su oni bili van zemlje i odnesena je roba vredna 100.000 evra i sef. Podsetimo, sin ubijenog policijskog generala uhapšen je sredinom avgusta 2018, pet meseci nakon pljačke. On je identifikovan pomoću DNK traga koji je pronađen na ispražnjenom sefu, odnosno njegovom ključu. Tokom suđenja saslušani su i veštaci koji su ispitivali pronađeni DNK trag, a potom ga povezali sa Stojičićem.

Saša Popović
foto: Ana Paunković

Pevačica Lepa Lukić izjavila je da je opljačkana pre pet godina, dva dana pred koncert u Sava Centru, a pljačkaše nije želela da tereti.

"Ja ništa nisam čula. Policija kaže da su nešto pričali da me ošamute. Ja sam samo osetila kasnije da je velika promaja i zbog toga sam ustala i videla otvorena vrata, sve razbacano, a fioke otvorene", rekla je Lepa u Jutarnjem programu Hepi televizije. Ona je dodala da samo može da se zahvali pljačkašima što je nisu povredili.

"Izjavila sam da neću da ih teretim zbog toga što me nisu povredili i nisu imali nameru da me ubiju", rekla je Lukićeva

Lepa Lukić
foto: Kurir Televizija

kurir.rs

Bonus video:

00:25

PLJAČKA UŽIVO USRED CENTRA BEOGRADA: Jedan čuva stražu, drugi otima 300.000 dinara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track