PAPARACO! ZVEZDE 90-IH, U RIJALITIJU ZBOG PARA PRAVILI HAOS Natalija i Sani Trik FX u apa-drapa stilu, ona se KRSTILA usred kafića
Foto: Kurir

ko sav normalan svet

PAPARACO! ZVEZDE 90-IH, U RIJALITIJU ZBOG PARA PRAVILI HAOS Natalija i Sani Trik FX u apa-drapa stilu, ona se KRSTILA usred kafića

Stars -

Natalija i Sani Ibraimov iz grupe Trik FX malo su se povukli iz javnosti, ali nisi iz društvenog života.

Estradni par, koji je devedesetih godina žario i palio muzičkom scenom, uspeli su da sačuvaju brak u kojem su već 27 godina. Kurir paparaco ih je uslikao u centru Zemuna, oboje su izgledali opušteno, a društvo im je prijalo, budući da su sve vreme veselo ćaskali.

Čak i kada su ustali da krenu iz kafića, ostali da stoje i pričaju sa parom još najmanje petnaestak minuta. Kao sasvim normalni i obični parovi, priči nikad nije bilo kraja. Natalija je spominjala stres, nervozu, mada nijedno ni drugo nisu izgledali napeto.

Natalija Trik Fx, Sani
foto: Kurir

Obični i veoma prijatni i neposredni, nisu odavali utisak da su 90-ih bili zvezde, ali ni rijaliti učesnici. Natalija je bila u crvenoj, širokoj trenerci i teksas košulji, dok je Sani sav u crnom.

U jednom trenutku se Natalija nekoliko puta prekrstila, i samo tad je bila malo previše ozbiljna. Posle druženja, srdačno su se pozdravili sa prijateljima i držeći se za ruke odšetali su Magistratskim trgom.

Natalija Trik Fx, Sani
foto: Kurir

Podsetimo, par je nekoliko puta ulazio u rijaliti format zbog novca, čak su bili i zajedno jedno vreme, mada su se često sukobljavali i svađali sa cimerima.

"U ovom zadnjem rijalitiju mi je bilo lakše jer smo bili zajedno. Ja sam pravdoljubiva, ne trpim laži i nepravdu i rekla sam da neću nikada više ući u rijalitiji i da to nije za mene. Želela sam da dokažem da to nije tako, i svima sam želela da dokažem da sam u pravu, posle sam se i pokajala što sam ušla. Nisam navikla na te ljude, ma vređanje, na tu atmosferu. Nisam navikla da maltretiram ljude, već da im govorim lepe strvari, da budem tu za njih", pričala je Natalija.

Natalija Trik Fx, Sani
foto: Kurir

Kako su jednom prilikom izjavili, njihov brak je imao mnogo uspona i padova, a jednom prilikom su priznali da su bili i pred razvodom.

- Naravno da jesmo, kako da nisam. Posle 27 godina poznanstva, dođete u situaciju naravno, bilo je u početku našeg braka pakla, ali ja sam Bik, ono što naumim to i ostvarim - prokomentarisala je Natalija.

- Bilo je svašta, na samom početka stvaranja naših karijera, naravno da je bilo teško, bila je borba za opstanak što se tiče grupe, dobili smo Dejana, mi smo se uzeli mladi. Novac, karijera... Normalno je tada da smo sve svoje ciljeve morali da prilagodimo situaciji, ja sam bio nespreman za to. Naravno da je bilo nesuglasica - rekao je tada Sani.

Natalija Trik Fx, Sani
foto: Kurir

kurir.rs

Bonus video:

00:16

Natalija Trik FX: Branim Saniju da jede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track