OVO JE MAJKA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Dok misica pati za Karićem ona je TEŠI, a evo da li je podržavala ZETA dok su bili u Zadruzi
Foto: Nemanja Nikolić

pokazala mamu

OVO JE MAJKA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Dok misica pati za Karićem ona je TEŠI, a evo da li je podržavala ZETA dok su bili u Zadruzi

Rijaliti -

Bivša učesnica rijalitija, Jovana Ljubisavjević svakodnevno deli objave u kojima ističe koliko joj dečko Stefan Karić nedostaje otkako je u rijalitiju.

Ona je na Instagramu podelila snimak iz Zadruge na kojem Stefan priča koliko mu teško pada razvdvojenost od misice, a uz to je napisala sledeće:

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen

"Nije mi teže nikad bilo". Ove reči mnogo bole, ovaj ton mnogo boli, ova tuga u glasu, knedla u grlu... Ljubavi, osećam svaki tvoj uzdah i ovo nedostajanje je već nepodnošljivo, ali seti se onog našeg "zajedno smo mnogo toga prošli, ljubav, radost i bol". Znam da ne treba da te podsetimo na to. Preživeli smo sve i ovo ćemo, lave moj najmiliji", poručila je ona.

Jovana je potom pokazala na storiju i kako provodi vreme sa majkom, koja joj očigledno pruža utehu. Ljubisavljevićeva je podelila sliku svoje majke i pokazala kako ona izgleda.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printcreen

Inače, misicina majka se tokom njenog boravka u Beloj kući nije oglavašavala, već je samo jednom istakla da Jovani porodica pruža veliku podršku.

"Ne dajemo izjave, ali je podržavamo u svakom pogledu, šta god ona da odluči i uradi. Hvala na razumevanju. Pozdrav", rekla je Aleksandra Ljubisavljević.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:30

PRIČALO SE DA SU POSVAĐANI: Oglasili se KARIĆ I MENSUR iz Crne Gore i otkrili PRAVU ISTINU o svom ODNOSU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track