ČOLA SE PODMLAĐUJE O TROŠKU DRŽAVE: Građani mu plaćaju osvežavanje glasnih žica!
Foto: Shutterstock, Ata images

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO

ČOLA SE PODMLAĐUJE O TROŠKU DRŽAVE: Građani mu plaćaju osvežavanje glasnih žica!

Stars -

Zdravko Čolić (70) čini sve da ostane u dobroj formi i da izgleda mladoliko u osmoj deceniji života.

To mu polazi za rukom zahvaljujući hiperbaričnoj komori, u koju odlazi često kako bi osvežio glasne žice, sačuvao pluća tokom pandemije virusa korona, ali i zbog lepšeg tena.

Osoblje ga voli

Kako Kurir saznaje, Čola je od svog lekara dobio uput za jednu državnu bolnicu u Beogradu, gde s vremena na vreme udiše čist kiseonik. On kao korisnik zdravstvenog osiguranja na to i ima pravo, što nam je rečeno u ovoj ustanovi, gde je pevač rado viđen gost.

Zdravko Čolić
foto: ATA Images

- Čola je fenomenalan. Nije bio skoro, ali sećam se kada je pre nekoliko meseci prvi put došao, svi smo bili oduševljeni. Došao je sa uputom svog izabranog lekara. Šalio se na svoj račun, a kroz smeh je i rekao kako udiše kiseonik da bi izgledao mlađe i da bi održavao glasne žice. Hiperbarična kompora pomaže da ceo organizam bude vitalan, a njemu izuzetno znači zbog posla kojim se bavi.

Očekujemo ga opet jer je sjajan, kulturan i čovek iz naroda - ispričao je za Kurir jedan od zaposlenih, koji je insistirao na anonimnosti.

Inače, u državnoj bolnici koju posećuje Zdravko Čolić, osim s uputom, kada je korišćenje hiperbarične komore besplatno, moguće je doći i platiti njegovu upotrebu. Kako smo saznali od zaposlenih, cena po tretmanu kreće se od 9.000 do 10.000 dinara. Iz bolnice su nezvanično potvrdili da je Čola dolazio u ustanovu.

Neka od dejstava hiperbarične komore

  • smanjuje se zapaljenjska reakcija tkiva
  • poboljšava cirkulaciju krvi
  • dovodi do bržeg odstranjenja gasnih mehurića iz organizma
  • povećava odbrambene sposobnosti organizma
  • smanjenje otoka
  • usporava procese starenja ćelija
  • omogućava zarastanje hroničnih rana
  • smanjuje spazam
  • poboljšava psihofizičku kondiciju i deluje antistresno

Stručnjak za hiperbaričnu komoru Zoran Pejčić objašnjava zbog čega je ovaj vid lečenja dobar.

- Kiseonik je život, univerzalno gorivo i energija života. Lečenje hiperbaričnim komorama se obavlja u medicinskim ustanovama koje vode naši renomirani lekari iz oblasti hiperbarične medicine, a kojih je, nažalost, sve manje jer je ova grana medicine nepravedno zapostavljena. Pevačima je kiseonik izuzetno važan zbog grla i glasa. Poboljšava opštu otpornost na viruse, revitalizaciju organizma, jača imuni sistem i preporučljiv je za prevenciju mnogih bolesti - kaže Pejčić.

Bez komentara

Iz Čolinog PR tima su poručili da on ne želi da komentariše informacije do kojih smo došli. U bolnici su nam nezvanično potvrdili da je Zdravko Čolić dolazio kod njih sa uputom.

Redovne

Ceca, Neda i Prija idu privatno

Zdravko Čolić nije jedini pevač s naše estrade koji udiše čist kiseonik zbog zdravlja, ali i da bi mogao da peva. Pored njega hiperbaričnu komoru posećuju i Lepa Brena, Svetlana Ceca Ražnatović, Neda Ukraden, Aleksandra Prijović. Oni su viđeni u jednoj privatnoj ustanovi, gde udišu čist vazduh i pune pluća kako bi mogli da pevaju.

Ceca Ražnatović, Neda Ukraden, Aleksandra Prijović
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković
Štampano izdanje 10.09.2021.
foto: Kurir

NE PROPUSTITE

U PETAK DVA POKLONA U DNEVNIM NOVINAMA KURIR! KAŠIČICA I DODATAK TV EKRAN

Poklon
foto: Kurir

U petak ćete uz dnevne novine Kurir dobiti dva poklona: KAŠIČICU i dodatak TV Ekran.

Kašičicu možete da koristite za sipanje kafe, čaja, šećera, ili kao pribor za jelo, kao što su kolači, a pogodna je i za mazanje džemova, kremova, šlaga i sličnih namaza.

U dodatku TV Ekran pročitajte:

Poklon
foto: Kurir

Bonus video:

01:29

NADAM SE BOLJIM USLOVIMA ZA ESTRADU, OŠTEĆENI SMO Lepa Brena o TEŠKOM periodu tokom Kovida

Čitajte KURIR!

Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja