TARA SIMOV OPROSTILA BATINE ANĐELI VEŠTICI? Ovim potezom podgrejale sumnju da su se POMIRILE, svi ostali u ŠOKU! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram

HAOS

TARA SIMOV OPROSTILA BATINE ANĐELI VEŠTICI? Ovim potezom podgrejale sumnju da su se POMIRILE, svi ostali u ŠOKU! (FOTO)

Stars -

Bivša zadrugarka Tara Simov nedavno je objavila fotografije na kojima je pokazala povrede koje joj je pre nekoliko godina navodno nanela starleta Anđela Veštica, a sada je podgrejala sumnju da se sa njom pomirila.

Nekada ljute rivalke Anđela Veštica i Tara Simov su izgleda, po svemu sudeći sklopile primirje, a isplivao je dokaz koji govori u prilog tome.

Tara Simov
foto: Printscreen7Instagram

Naime, ono što je sve šokiralo jeste to što su se njih dve zapratile na Instagram profilima, što je odmah izazvalo sumnju da je došlo do pomirenja. Nijedna se za sada nije oglasila, niti dala nagoveštaj, što dodatno intrigira njihove pratioce šta se zapravo dešava.

Tara Simov
foto: Printscreen

Podsetimo, Tara je pre mesec dana išla na suočavanje sa Anđelom, na kojem se starleta nije pojavila, a sada je navodno slučaj zastareo, zbog čega je rešila da opiše detalje incidenta koji se dogodio kada je imala 17 godina.

"Ja jesam agresivna i umem da udarim i pobijem se bez razloga, ali nikada ne bih nekog ko je mlađi od mene 15 godina i u tom trenutku ima 17 godina. Prebila, izotvarala, izlomila, šutirala nogom u glavu 20 minuta sa još 5, 6 devojaka i na sve to ošišala i ostavila golo dete na ulici", napisala je ona nedavno.

Tara Simov
foto: Printscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:04

TARA SIMOV PRISNA SA PEVAČEM! Rijaliti učesnica izašla u provod sa njim, grle se i zavodljivo PLEŠU! (FOTO, VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja