MIRKO ŠIJAN FOTKOM SE OGLASIO NAKON SKANDALA! Podelio prizor iz doma u Surčinu i raznežio pratioce! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

sa sinom

MIRKO ŠIJAN FOTKOM SE OGLASIO NAKON SKANDALA! Podelio prizor iz doma u Surčinu i raznežio pratioce! (FOTO)

Stars -

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske našao se centru skandala nakon vesti da je zajedno sa Nikolom Buhom bio na "kokainskoj žurki" u jednom apartmanu na Novom Beogradu.

Iako se polemisalo da je Goca pobesnela zbog Mirka i da mu je pretila da će morati da izađe iz porodičnog doma u Surčinu ukoliko nastavi tako, Mirko je sada dao do znanja da je u njihovoj kući sve u redu.

Naime, on je na Instagramu podelio fotografiju sa sinom Zoranom dok ga drži u naručju, a njegovu objavu podelila je i Bojana Rodić.

Mirko Šijan
foto: Printscreen

Inače, Božinovska se oglasila povodom "kokainske žurke" na kojom je bio i njen sin i tom prilikom istakla da Šijan nikada nije konzumirao nedozvoljene supstance.

– To je laž! Kakve kokainske žurke, kakve gluposti? Moj sin nikad nije probao drogu, niti zna ukus toga. Pa ja sam toliko požrtvovana majka da sam ga godinama pratila. Kao što i ja pevam ceo život, pa sam sedela u društvu i sa doktorima i sa narkomanima, sa ovim i onim… On ne može ni da gleda da li će neko da koristi nešto, protivnik je droge – rekla je pevačica.

Mirko Šijan, Goca Božinovska
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track