PRIKLJUČENA JE NA KISEONIK, BILA JE U STRAŠNOM STANJU Marinin sin Laća: Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Premijera

situacija se menja iz sata u sat

PRIKLJUČENA JE NA KISEONIK, BILA JE U STRAŠNOM STANJU Marinin sin Laća: Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula

Stars -

Tekstopisac Marina Tucaković koja je u utorak imala napad gušenja i kojoj je dijagnostifikovan koronavirus, i dalje je na kiseoniku. Nalazi se u teškom stanju i životno je ugrožena, ali nije na respiratoru, potvrđeno je iz izvora bliskog porodici.

Marina Tucaković se trenutno nalazi na odeljenje intenzivne nege u KBC "Dr Dragiša Mišović". Kako je Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković, ispričao, njena saturacija kiseonika je bila pedeset, što je izuzetno loše.

Danas je stanje malo bolje, te je saturacija na osamdeset osam, ali je lekari i dalje tretiraju kao teškog pacijenta čiji je život ugrožen.

- Bila je u strašnom stanju. Pre tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na korona virus - rekao je Laća sinoć.

- Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u "Dr Dragiše Mišovića", na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali videćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, menjaće se iz sata u sat - rekao je Laća i dodao:

- Zahvalan sam svim dobrim ljudima koji šalju pozitivne misli i zahvalan sam patrijarhu koji je očitao molitvu - zaključio je Laća sinoć, a prenose mediji.

Marina Tucaković, Milan Radulović Laća
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

kurir.rs/Alo

Bonus video:

05:51

PONEKAD KLONEM, ALI NIČEG SE NE BOJIM! Marina Tucaković za KURIR otkrila kako podnosi HEMOTERAPIJE i kome PIŠE NOVE PESME! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track