ZNAMO SE DUGO, ON JE SUPER MOMAK! Kija progovorila o ODNOSU sa Vojinom Ražnatovićem, a evo kako je upoznala Arkanovog SINA!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube

uživaju u americi

ZNAMO SE DUGO, ON JE SUPER MOMAK! Kija progovorila o ODNOSU sa Vojinom Ražnatovićem, a evo kako je upoznala Arkanovog SINA!

Stars -

Kristina Kija Kockar otputovala je u Ameriku odakle se oglasila na Instagramu fotografijama sa Vojinom Ražnatovićem, sinom pokojnog Željka Ražnatovića Arkana.

Ona je sada progovorila o njihovom odnosu i istakla da se već dugo poznaju.

Kija Kockar
foto: Printscreen

- Vojin i ja se znamo dugo, došla sam na odmor i obilazim nekoliko gradova i normalno da ću da vidim svoje prijatelje. Bila sam u Njujuorku, sad sam u Vegasu, pa idem za Los Anđeles. Vojin je super momak, van svih glupih čaršijskih priča je, i to poštujem. Imamo i zajednicko društvo u Vegasu i Los Anđelesu i super su me svi dočekali - ispričala je Kristina.

Na pitanje da li ju je u Americi ugostio Vojin, Kija je rekla da je sama na odmoru, a da se sa Ražnatovićem samo druži, te da nije kod njega.

Ona je jednom prilikom otkrila i kako su se upoznali.

- Upoznali smo se davno u Beogradu, imamo dosta zajedničkih prijatelja. Bili smo prijatelji na Fejsbuku dugo, dugo. Kad sam nov Instagram napravila nismo komunicirali tako, nego preko poruka. Nisam želela da privlačimo pažnju na taj način, kako ne bi izazvali neke glupe komentare. On je jedan divan momak, pričamo o istoriji ili filmovima - objasnila je Kija.

Kija Kockar
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/I.B/Telegraf

Bonus video:

06:01

KIJA KOCKAR PODRŽALA LUKASA, PA OTKRILA: Biću mu gost na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track