ČOVEK NABRAJA NEVOLJE, A NIKAD RADOSTI: Jelena Tomašević priznala čime se vodi u životu, a ovako govori o BRAKU sa glumcem!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORENO

ČOVEK NABRAJA NEVOLJE, A NIKAD RADOSTI: Jelena Tomašević priznala čime se vodi u životu, a ovako govori o BRAKU sa glumcem!

Stars -

Pevačica Jelena Tomašević priznaje da je vremenom naučila da je mnogo bolje izgovoriti neke stvari koje je tište i tako rešiti problem, pa naglašava da je porodica, prijatelji, publika i muzika pokreću u životu.

Svojim glasom Jelena Tomašević nikog ne ostavlja ravnodušnim. Uvek pozitivna, sa osmehom, Jelena unosi posebnu toplinu kod ljudi.

Jelena Tomašević
foto: Vladimir Šporčić

Koliko ste puta u životu neke stvari radili više puta da bi se na greškama naučili?

- Zbog vaspitanja i učtivosti često nisam odgovarala na bezobrazluk i aroganciju, prećutala bih, ali bi me kasnije mučilo sve što sam odćutala. Shvatila sam vremenom da je mnogo bolje izgovoriti neke stvari i rešiti problem. Naravno, veliku pažnju treba obratiti na to kako reći sve što vas muči. Iskusniji savetuju sa što manje emocija ukoliko je moguće.

Da li će se najviše u ovoj pesmi pronaći devojke koje su patile u ljubavi i pravile pogrešne korake?

- Živimo u vremenu velikih promena. Ovo je pesma za sve koji se nalaze u prelomnim trenucima svog života, koji završavaju sa starim navikama, ljubavima, načinom života. Pevam u ime svih mojih bliskih prijateljica, koje izlaze iz loših veza, koje su gorele do poslednjeg momenta, a onda su rešile da se oslobode manipulatora. Shvatile su da početi sve ispočetka nije poraz, već pobeda i da se ljubav za druge rađa iz ljubavi prema samom sebi. Te promene nisu ni malo lake, ali su neophodne i podržavam svakoga ko se na to odvažio.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Uvek ste smireni, pozitivne energije. Kako uspevate da takvi uvek budete?

- Jedna od meni najdražih izjava našeg patrijarha Pavla glasi: "Čovek je sklon nabrajanju svojih nevolja, ali nikada ne nabraja svoje radosti. Kada bi ih nabrojao onako kako to one zaslužuju, uvideo bi da svako ima dovoljno sreće u životu."

Šta vas u životu pokreće, izmami dobro raspoloženje? Porodica?

- Porodica, prijatelji, publika i muzika koja sve to objedinjuje.

Nedavno ste proslavili deset godina braka, a vaš odnos sa Ivanom je sinonim za skladan brak. Šta je potrebno da bi jedan odnos, brak, bio jak, stabilan?

- Svaka porodica je univerzum za sebe i mislim da nema opšteg saveta kojim bi svi mogli da se rukovode. Ako u braku postoji poštovanje i ljubav, onda taj odnos ima mogućnost da se razvija. Takođe, čini mi se da je i komplementarnost karaktera izuzetno bitna. Najveći blagoslov koji se Ivanu i meni desio svakako je naše dete i sve što je ona donela.

Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

03:11

UPRAVO MI SE OTKOPČAO BRUS! Karleuša NAPRAVILA ŠOU na intervjuu, pa progovorila o Šerifovićki, Zvezdama Granda poručila samo JEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track