BRENA SE NE RAZDVAJA OD ILIĆEVE BIVŠE: Otišle zajedno u provod, a pevačica joj napisala DIRLJIVE REČI! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

NA NJENOJ STRANI

BRENA SE NE RAZDVAJA OD ILIĆEVE BIVŠE: Otišle zajedno u provod, a pevačica joj napisala DIRLJIVE REČI! (FOTO)

Stars -

Mirjana Antonović došla je iz Kanade u Srbiju zbog suđenja sa pevačem Miroslavom Ilićem oko utvrđivanja očinstva nad njenim sinom Devinom, a muzička zvezda Lepa Brena svedok je na suđenju.

Pevačica javno podržava Mirjanu, a na društvene mreže postavila je niz fotografija na kojima vidimo kako uživaju u jednom restoranu.

Lepa Brena, Mirjana Antonović
foto: Printscreen/Instagram

- Imam male željice, da sačuvam dobre prijateljice - napisala je Brena u opisu objave, a na jednoj od fotki vidimo i Breninu sestru Faketu.

Pevačica je, podsetimo, za Mirjanu spremila posebne poklone, koji su oduševili bivšu Miroslavljevu ljubavnicu.

- Brena je svesna koliko je Mirjani sve ovo oko suđenja sa Miroslavom stresno, pa se potrudila da maksimalno uživa dok je kod nje u domu. U svom domu na Bežanijskoj kosi Brena je posle ročišta napravila veliko okupljanje njima dragih ljudi, koji su se opustili uz vino i bogatu gozbu. Svega je bilo na pretek, a Mirjana je bila ganuta Breninim gestom. Pevačica ju je častila sa nekoliko paketa srpskih specijaliteta, koji Mirjani u Kanadi nedostaju - naveo je nedavno izvor za "Blic".

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović
foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:27

BRENA I BOBA NE ODUSTAJU OD PUTOVANJA: Živojinovići otišli iz Srbije i uživaju u TOPLIM KRAJEVIMA! Stajling pevačice svi HVALE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track