00:12

Zerina Hećo

uživaju

ZERINA HEĆO KRIJE VERENIKA KO ZMIJA NOGE! Bivša zadrugarka osvojila srce MISTERIOZNOG GRKA, a ovaj DETALJ ih je odao? (VIDEO)

Stars -

Bivša zadrugarka Zerina Hećo se nedavno verila i uspešno krije svoju ljubavnu romansu daleko od očiju javnosti.

Ona ne krije koliko je zaljubljena, a sada je na svom Instagram profilu pokazala i kako uživaju, pa je snimnak iz luks automobila objavila na svom Instagram profilu.

Oni su se držali za ruke i pokazali koliko se vole, uživali su u muzici i poznatoj grčkoj pesmi. Pisalo se da je njen verenik stranac, a ako je sudeći po muzici, onda se radi o Grku koji je osvojio njeno srce.

Zerina Hećo
foto: Printscreen

Podsetimo, Zerina je bila na stubu srama zbog ishitrenog ponašanja, napada histerije i žučnih svađa tokom "Zadruge 2", a onda kada je izašla sa imanja, upoznala se sa Dadom Glišićem, a poznanstvo se ubrzo pretvorilo u pravu ljubav. Međutim, ni to nije bilo dugog veka, pa je i taj raskid bio bolan i traumatičan. Bivša zadrugarka je čak dok je bila u rijalitiju obrijala glavu, i ispričala da je to uradila jer se uplašila da ima rak, jer je imala iste simptome kao i kada je imala 14 godina, kad su joj dijagnostifikovali opaku bolest.

Zerina Hećo
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:21

Verila se Zerina Hećo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja