Najnovije vesti

ESTRADA NIJE OSTALA DUŽNA SAMO MARINI, MILI OTKRIO DA IMA DUŽNIKE! Poruči samo JEDNO, čeka ih da urade OVO!
Foto: Ana Paunković, Luka Šarac

raskrinkavanje

ESTRADA NIJE OSTALA DUŽNA SAMO MARINI, MILI OTKRIO DA IMA DUŽNIKE! Poruči samo JEDNO, čeka ih da urade OVO!

Stars
14:56h

Najpoznatiji testopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra posle duge i teške bolesti, a iza sebe je ostavila brojne hitove.

Sarađivala je sa gotovo svim imenima sa domaće estrade, a kako se navodi, mnogi pevači su joj ostali dužni za tesktove.

Marina Tucaković
foto: Dragan Kadić, Shutterstock

Ona je navodno imala svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio.

Sada je i Aleksandar Milić Mili progovorio o dužnicima sa estrade, ali nije želeo da otkriva njihova imena, već je istakao da čeka da će mu izmiriti dugovanja.

- Znaju vrlo dobro oni koji mi duguju, moraće sami da se jave - kazao je muzičar.

Aleksandar Milić Mili
foto: Damir Dervišagić

Inače, kako se spekuliše, Marini su pojedini dužni ogroman novac, te će njen sin Milan Radulović Laća navodno posle 40 dana otvoriti svesku sa dužnicaima.

- Marina je i te kako vodila računa o tome kome je prodala koji tekst, ko joj je i kada platio, sve je zapisivala godinama, maltene od kada je počela da piše. Za tu svesku znaju Futa i Laća, a kako čujem, njen sin ne želi da bilo kome oprosti ni jedan jedini dinar, jer zna koliko je Marinu bolelo to što je nisu ispoštovali, pogotovo što ti pevači koji su dužni nisu ni zvali da pitaju kako je i da li mogu na rate da joj isplate dug iako su znali da joj treba za lečenje. Ona se mnogo nervirala oko tih dugovanja i nikad nije razumela kako neko bez srama može da se pravi blesav i da je čak ne pozove i izvini se. Pisala je ozbiljne hitove, na koje su svi ti pevači zgrnuli velike pare, a ostali su njoj dužni. Čim se malo stiša sve, možda posle 40 dana, Laća će da otvori svesku i da vidi na koji način da potraži sva ta dugovanja, sigurno je da će sve zvezde koje su dužne da tuži. Mnogim pevačima neće biti dobro, jer je spreman da javno iznese sve. Ukupan dug pevača je preko 90.000 evra. Koliko znam, jedan popularni folk pevač je ostao ozbiljno dužan i sa njim se dugo Marina ganjala, a tu je i jedna pevačica koja je od nje uzela čak četiri pesme, od kojih su dve ozbiljni hitovi i nikad nije platila - ispročao je izvor blizak Marininoj porodici za Star.

Marina Tucaković, Milan Laća Radulović, Futa Radulović
foto: Ana Paunković, Filip Plavčić, Printscreen YT

kurir.rs/I.B/Alo

Bonus video:

POSLEDNJE ZBOGOM MARINI TUCAKOVIĆ: Krenula POVORKA, Futa i Laća jecajući koračaju IZA SANDUKA, TUGA NA NOVOM GROBLJU (KURIR TV)
00:57

POSLEDNJE ZBOGOM MARINI TUCAKOVIĆ: Krenula POVORKA, Futa i Laća jecajući koračaju IZA SANDUKA, TUGA NA NOVOM GROBLJU (KURIR TV)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja