Severina NE ŽIGOŠE Srbe da su genocidan narod! Ne želi saradnju sa osobama koji negiraju genocid
Foto: ATA Images

prekinula saradnju sa TV UNA

Severina NE ŽIGOŠE Srbe da su genocidan narod! Ne želi saradnju sa osobama koji negiraju genocid

Stars -

Pevačica Severina Vučković nije optužila Srbe da su genocidan narod, kako je prvobitno napisano, već je odbila da radi sa ljudima koji ne priznaju, kako je rekla, genocid u Srebrenici.

Vučkovićeva, koja u Srbiji zarađuje pare, a bila je u braku sa Igorom Kojićem, kao i u vanbračnoj vezi sa Milanom Popovićem, nije javno pokušava da optuži srpski narod i žigoše ga kao genocidan, kako je prvobitno napisano, već je samo raskinula saradnju sa TV Una iz Banjaluke i to što je suvlasnik tog medija Igor Dodik, sin srpskog člana predsedništva BiH.

- Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - rekla je Severina za hrvatski "Večernji list" i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik.

- Sa TV Unom sam dugo pregovarala. Imali smo vrlo prijatne radne sastanke i zaista smo dogovorili da ćemo raditi, čak smo krenuli i sa okupljanjem ekipe. Međutim, odustala sam kada sam saznala da je reč o Dodikovoj televiziji - rekla je Severina.

Podetimo, Severina je nedavno sramno napala poglavara SPC patrijarha Porfirija. Njega je na prostački način optužila da sarađuje sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

Severina Vučković
foto: Nebojša Mandić

kurir.rs/večernji

Bonus video:

00:12

Severina poručila Crnogorcima posle koncerta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track