CAKANA ZA KURIR: Severini je bolje da nastavi da snima FILMOVE! Pevačica osudila postupak Vučkovićeve, a evo šta je poručila
Foto: Ana Paunković, Ata Images

sada se setila?

CAKANA ZA KURIR: Severini je bolje da nastavi da snima FILMOVE! Pevačica osudila postupak Vučkovićeve, a evo šta je poručila

Stars -

Dragica Radosavljević Cakana za Kurir je prokomentarisala skandalozni postupak hrvatske kolegnice Severine Vučković. Severina je nedavno optužila Srbe za navodni zločin u Srebrenici i zbog toga odbila da sarađuje sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid u Srebrenici.

Severina
foto: screenshot Pink tv

- Srce maleno, sada se toga setila. Kada oni budu priznali da su oterali 250. 000 Srba iz Knina, Benkovca i odakle sve ne iz cele Hrvatske, onda neka se obrati Dodiku. Ona se sada toga setila?! Severina bi sada da ispravlja krive drine, ko je ona uopšte?! - yapo;ela je Cakana za Kurir i dodala:

Dragica Radosavljević Cakana, Dragica Radosavljević, Cakana
foto: Printscreen Novo jutro

- Ona je jedan sitni prevarant koji je došao i zaradio šta je zaradio. Ona je meni jedna ribetina i ništa više. Neka se stidi svog prezimena Vučković, treba i sama sebe da se postidi jer ona vrlo dobro zna ko je ona i kakva je kao osoba. Neka snima filmove, moja preporuka joj je da se bolje drži toga što je radila nego da kometariše ovakve stvari - zaključila je Cakana za Kurir.

Dragica Radosavljević, Dragica Radosavljević Cakana, Cakana
foto: ana Paunković

kurir.rs/Ana Denda

Bonus video:

02:52

NISAM MOGLA ĆERKU DA VIDIM! Cakana progovorila o TEŠKOM PERIODU: Požalila se i na novčane izdatke tokom korone, nije bilo lako!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track