IMAO SAM JA BOLJE DEVOJKE OD STANIJE: Mensur otkrio da li bi MUVAO Dobrojevićevu da nema devojku, a onda spomenuo i MILICU! VIDEO
Foto: Printscreen7Zadruga

ISKREN

IMAO SAM JA BOLJE DEVOJKE OD STANIJE: Mensur otkrio da li bi MUVAO Dobrojevićevu da nema devojku, a onda spomenuo i MILICU! VIDEO

Rijaliti -

Mensur Ajdarpašić odgovarao je na pitanja u emisiji "Igra istine", a tom prilikom je istakao da je imao i bolje devojke od Stanije Dobrojević.

- Mensure, reci mi iskreno da se nije desila Milica, ti slobodan, a Stanija sama, da li bi je muvao, ili ne? Pogortovo što te upoređuju sa njenim bivšim - upitao je Marko.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen7Zadruga

- Misliš njega upoređuju sa mnom. Što se tiče mog i njenog odnosa, naš odnos je drugarski, znam da ona ima momka, ja je sigurno ne bih muvao. Da sam hteo da se igram ozbiljno, ja bih se žestoko igrao. Bolela bi ovde glava većinu da je tako. Uplovio sam u odnos koji mi prija, a verujem da će mi doneti dobro. Nikada nisam gledao nju tako. Marko nju gleda drugačije, pa on nije navikao na to. Ja sam imao i zgodnije devojke od Stanije. Da je meni problem nešto, ne bih bio sa onom devojkom sa kojom sam bio ovde - rekao je Mensur.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:00

KARLEUŠA BEZ ŠMINKE POKAZALA KAKO VRTI NAJOPASNIJIM ATRIBUTOM: Okrenula zadnjicu kameri, a od kadrova mnogima PALE VILICE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track