00:29

Ivan Marinković šeta psa

INCIDENT

KOMŠIJE OTKRILE DETALJE KRVAVE DRAME: Danima se čula svađa, Jelena VRIŠTALA na Marinkovića i provocirala ga da joj priđe AKO SME!

Stars -

Ivan Marinković i Jelena Ilić svađali su se danima pre nego što je bivša učesnica "Parova" u ponedeljak veče ubola makazama svog verenika, tvrde njihove komšije.

Ivan Marinković, Jelena Ilić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen/Happy TV

Oni su i prijavili incident policiji nakon što su u hodniku zgrade na Novom Beogradu u kojoj par živi našli tragove krvi. Mi smo posetili ovaj kraj i dan nakon incidenta, pa smo saznali da su se Jelena i Ivan svađali danima.

Ivan Marinković, Jelena Ilić
foto: Printscreen/Happy

- Iz stana se čulo dranje i pre neko veče, a u ponedeljak je Jelena plakala i vikala: "Ajde, priđi ako smeš!" - rekle su nam komšije.

Ivan Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Nakon razgovora zvonili smo na vrata stana u kom žive, ali oni nisu otvarali. Čuo se lavež psa, neko je pogledao kroz špijunku, a onda se oglasila Jelena, ali kroz zatvorena vrata.

Jelena Ilić
foto: Printscreen/Happy

- Ljudi, da li ste normalni da mi dolazite na vrata i uznemiravate me - rekla je Jelena, ali kad smo je zamolili da izađe kako bi nam dala izjavu, zapretila je policijom:

- Još jednom li dođete na vrata, prijaviću vas policiji da me uznemiravate. Nekoliko trenutaka kasnije iz stana je izašao Ivan da prošeta kuče. Ni on nije hteo da da izjavu.

Ivan Marinković
foto: Nemanja Nikolić

- Kakva, bre, izjava, ljudi? Ne mogu da verujem da ste ovde - rekao je i onda počeo da psuje novinarsku ekipu koja je bila ispred zgrade.

Ivan Marinković
foto: Nemanja Nikolić

Primetili smo da je na sebi imao istu garderobu kao i prethodnog dana, a svima je jasno da oni i dalje žive zajedno, i time krše meru zabrane prilaska jedno drugom koja im je izrečena nakon incidenta. Takođe, Ivanu je naloženo da se iseli iz stana.

Podsetimo, Ivan i Jelena su se žestoko posvađali u ponedeljak veče. On je najpre verenici, navodno zadao tri, četiri udarca otvorenom šakom, šamarao je, a ona njemu ubodnu ranu makazama. Marinković je prevezen u KBC Zemun. Policajci su kao dokaz uzeli makaze, ali je Jelena rekla da ih je prethodno oprala. Par je nakon incidenta razgovarao sa dežurnim službenikom za nasilje u porodici, a o svemu je obavešten i dežurni tužilac.

Ivan Marinković, incident
foto: Damir Dervišagić

Ovo nije prvi put da se par potukao. Njih dvoje su često i u rijaliti programu pravili pometnju, tukli se i gađali, pa je ubrzo dolazilo do pomirenja.

Ivan Marinković
foto: Printscreen

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić

Bonus video:

00:29

Ivan Marinković šeta psa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track