NEVENA NIJE MOGLA DA VIŠE DA IZDRŽI STRAHOVE Kobne noći posle svađe s majkom u stanu HAOS! Adžemovića sad najviše BRINE za njega
Foto: Aleksandar Jovanović

odvezena u duševnu bolnicu

NEVENA NIJE MOGLA DA VIŠE DA IZDRŽI STRAHOVE Kobne noći posle svađe s majkom u stanu HAOS! Adžemovića sad najviše BRINE za njega

Stars -

Nekadašnja članica grupe "Models" i bivša poslanica u Skupštini Srbije, Nevena Stamenković Adžemović, u ponedeljak je primljena u duševnu bolnicu "Laza Lazarević" nakon nervnog sloma koji je doživela.

Nevena je, navodno, nakon burne svađe sa majkom, napravila haos u stanu. Naime, kako je rekao za Kurir njen bivši muž Srđan, ona se već nekoliko meseci bori sa strahovima iako se spominje da je bila pod uticajem nedozvoljenih sredstava.

- Kada je njena majka videla koliko joj je loše, odlučila je da pozove Hitnu pomoć - rekao je izvor.

- Nakon razvoda od bivšeg muža Srđana ona nije uspela da se izbori sa činjenicom da više ne živi lagodnim načinom života na koji je navikla pored njega. Često je govorila kako se nije ovajdila nakon razvoda, te da alimentacijom koju dobija od bivšeg supruga ne može da pokrije ni osnovne troškove - kaže izvor blizak nekadašnjoj pevačici.

- Nevena je pod konstantnim nadzorom lekara, a tokom jučerašnjeg dana dobila je jaku terapiju. Zasad se oseća dobro, a brine se za svog sina i uporno želi da se čuje sa njim.

Podsetimo, Nevenin bivši suprug Srđan Adžemović za Kurir je rekao da je bivša modelsica pod terapijama i da nije uzimala nikakva nedozvoljena sredstva.

- Molim vas da me razumete u ovim trenucima. Situacija je delikatna. Ona nije uzimala nedozvoljena sredstva. Nevena neko vreme ima probleme sa strahovima. Ti strahovi su doveli do toga da joj ne bude dobro. Njena majka je reagovala kako je trebalo i predupredila da joj ne bude loše. Ne želim da se prave spekulacije oko ove situacije jer je u pitanju zdravlje. Nevena je odbijala da ide kod lekara, ali zahvaljujući brzoj rekciji majke, sve je u redu. Njeno stanje je stabilno i verujemo da će u narednim danima sve biti u redu - rekao je Srđan za Kurir.

Podsetimo, Nevena je pre dva dana oko 21.30 uz pratnju policije odvezena u bolnicu. Njen bivši suprug Srđan Adžemović uhapšen je pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružja, što je Neveni tada teško palo.

- Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu (sestru Sindi). Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila - pričala je 2018. godine Nevena.

Nevena Adžemović
foto: Aleksandar Jovanović

Bonus video:

00:06

DRAGANA MITAR OBJAVILA PRVI STORI SA EDISOM FETIĆEM: Bivša modelsica povela sina na letovanje s dečkom, pa se svukla u BIKINI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track