POŠTO VAM NIJE JASNO, SADA ĆU VAM NACRTATI! Mala Džehva BESNA KAO RIS, ponovo reagovala na priče o RASKIDU i poručila samo JEDNO!
Foto: Damir Dervišagić

OBJAVILA FOTKU SA NJIM

POŠTO VAM NIJE JASNO, SADA ĆU VAM NACRTATI! Mala Džehva BESNA KAO RIS, ponovo reagovala na priče o RASKIDU i poručila samo JEDNO!

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović već neko vreme uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem, a nedavno je procurila vest da su njih dvoje raskinuli.

Teodora se povodom ovoga nedavno oglasila, a sada je ponovo progovorila na ovu temu gde je demantovala da je raskinula s Ninom.

Gordana Džehverović, Teodora Džehverović, Sava Džehverović
foto: Printscreen/Premijera

Osim raskida za koji su glasine krenule nakon što je obrisala pojedine zajedničke slike sa Instagrama, počele su da kruže i priče da je u vezi s drugim čovekom, pa je javno reagovala.

"Pošto pojedinci nisu shvatili i pre neki dan šta je istina, sada ću vam nacrtati. Nikada Nino i ja raskinuli nismo i apsolutno nemam veze sa dotičnom osobom sa kojom me spajate, čak je ni ne poznajem", napisala je Teodora uz kraći snimak na kojem je Nino ljubi u vrat.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

04:04

DŽEHVA SE OGLASILA I PRIZNALA U KAKVIM JE ODNOSIMA SA NINOM: Teodora priznala šta je jedina ISTINA u njenom emotivnom životu! FOTO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track