NOVO LICE SLAGALICE! Voditeljka se nakon TRUDNIČKOG bolovanja vratila na EKRANE: Izgledom oduševila gledaoce čuvenog KVIZA! (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS

VAU

NOVO LICE SLAGALICE! Voditeljka se nakon TRUDNIČKOG bolovanja vratila na EKRANE: Izgledom oduševila gledaoce čuvenog KVIZA! (FOTO)

Stars -

Gledaoci omiljenog kviza Slagalica sinoć su imali prilike da vide novu voditeljku, Jelenu Simić.

Jelena Simić
foto: Printscreen/RTS

Jelena baš i nije nova u Slagalici, budući da su je gledaoci i ranije gledali na RTS-u, i to baš u ovom kvizu.

Dosadašnja lica Slagalice su bila voditeljke Kristina Radenković, Marija Veljković i Milica Gacin, a sada je tu i atraktivna Jelena.

Jelena Simić
foto: Printscreen/RTS

Bila je pravo iznenađenje kada je sinoć počeo čuveni kviz, a u novoj-staroj ulozi se, očekivano, odlično snašla.

Voditeljka je u kvizu Slagalica ranije zamenila Kristinu Radenković, dok je bila u drugom stanju, a u septembru 2020. je i sama dobila drugo dete. Jelena već ima desetogodišnju ćerku Unu, a tada je rodila dečaka.

Jelena Simić
foto: Printscreen/RTS

Veoma vodi računa o zdravoj ishrani, i svojoj i svih članova porodice, te otud i savršena linija i posle drugog porođaja.

"Najgori period je bio za vreme kućne izolacije, tada sam se najviše ugojila. Stalno smo pravili ukusne, ali ne baš lagane obroke. Jela sam testeninu i slatkiše - sve što mi nije bilo neophodno. Zadovoljstvo je prestajalo onog trenutka kada završim obrok, jer onda nastaju mučnine. Presekla sam to, srećom, na vreme. U suprotnom bih sada bila jedna debela, simpatična trudnica. Mišljenja sam da su kilogrami manje bitni. Uravnotežena ishrana je važna, najpre za zdravlje bebe, ali i mame", izjavila je u intervjuu tokom trudnoće za magazin Wannabe.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:15

ENU POPOV MUŽ ISPIPAO ZA GRUDI PRED GOSTIMA: Voditeljka nije znala šta ju je snašlo, postidela se zbog njegovog poteza! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track