OVAKO JE DALILA DIVLJALA S BIVŠIM PRE DEJANA: Najbrutalniji rijaliti SUKOB kruži mrežama, zbog ovoga misle da je CAR njen tip!
Foto: Printscreen Happy TV

burna prošlost

OVAKO JE DALILA DIVLJALA S BIVŠIM PRE DEJANA: Najbrutalniji rijaliti SUKOB kruži mrežama, zbog ovoga misle da je CAR njen tip!

Rijaliti -

Dalila Dragojević je pre nekoliko godina započela svoju rijaliti karijeru i to u rijalitiju "Parovi". Ona se tada prezivala Mujić, a njeno rijaliti učešće obeležila je burna veza sa Mladenom Vuletićem.

Dalila Mujić, Mladen Vuletić
foto: Printscreen/TV Happy

Ona je oduvek važila za temperamentnu osobu, koja retko oprašta partnerima. Otkako je ušla u "Zadrugu 5" mrežama kruži snimak brutalne svađe između nje i Vuletića, koja se desila pred kamerama rijalitija "Mladivi".

Dalila Mujić, Ljubica Đurđević
foto: Printscreen

Oni su se posvađali jer je Dalila čula kako njen tadašnji dečko pleše sa drugom devojkom, pa je došlo do žestokog okršaja i tuče.

Dalila Dragojević
foto: Printskrin Happy Tv

"Hajde sad pleši kad sam ja tu, hoćeš rijaliti klošaru" - urlala je tada Dalila, a sve se završilo tučom tadašnjih partnera.

Mnogi zadrugari upućeni u Dalilinu prošlost govore kako ona žudi za muškarcem koji će u njoj probuditi strast, jer Dejan to ne čini, pa im sve više priča vezana za Filipa Cara "pije vodu". Pored strasti, Car i Vuletić podsećaju jedan na drugog, pa mnogi misle da Dalila u Caru vidi "staru sebe", za kojom toliko čezne, kako sama govori.

Filip Car, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

Dalila se udala za Dragojevića 2017. godine, i od tad je uplovila u mirnu luku, koja joj sada, sudeći po ponašanju u rijalitiju "Zadruga 5", više ne prija.

Dalila Mujić, Dalila Mujić venčanje
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track