ŽIVKOVIĆ I LAZIĆ BILI SU BLISKI PRE SKANDALA: Uroš zarađuje veliki BAKŠIŠ, pravi top žurke, a evo sa kojom pevačicom je bio u VEZI
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

SAD SU ZARATILI

ŽIVKOVIĆ I LAZIĆ BILI SU BLISKI PRE SKANDALA: Uroš zarađuje veliki BAKŠIŠ, pravi top žurke, a evo sa kojom pevačicom je bio u VEZI

Stars -

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak na zajedničkom nastupu nedavno su se potukli, a pre nego što su se obračunali on je ušao u sukob sa kolegom Urošem Živkovićem.

Darko je posumnjao da se njegov kolega nabacuje Barbari, pa ga je napao pred svima. Lazić i Živković su već godinama jako bliski, te su u više navrata isticali da su kao braća.

Uroš Živković
foto: Nemanja Nikolić

Uroš je odavno poznat po tome da pravi vrhunsku atmosferu na svojim nastupima, kao i da mu ostavljaju velike bakšiše, a često je nastupao sa Darkom. Živković je blizak sa koleginicom Katarinom Grujić, pa joj je čak i pevao na nedavno održanoj svadbi sa fudbalerom Markom Gobeljićem i podigao atmosferu do usijanja.

Uroš je svojevremeno bio u vezi sa Aleksandrom Mladenović, o čemu se naširoko pisalo, a nakon kraha romanse ostali su u dobrim odnosima, te su i dan danas prijatelji.

Aleksandra Mladenović
foto: Damir Dervišagić

"Aleksandra i ja smo se intenzivno družili i bodrili tokom takmičenja “Zvezde Granda”. Nekako su nam se prepoznale energije i brzo smo se zgotivili. Počeli smo sve češće da izlazimo i sa zajedničkim društvom da redovno odlazimo na nastup koleginice Marine Stankić. Nešto više između nas rodilo se upravo u tim izlascima, a zbližili smo se tri meseca pre super finala", pričao je Uroš svojevremeno za domaće medije.

On je, podsetimo, dao kratku izjavu povodom haosa na proslavi.

- Ja sam se tu našao slučano. Bili smo na veselju. Srećko je hteo od Darka da uzme čašu, pa se posekao. Sve ostalo ne želim da komentarišem - rekao je Uroš za Kurir.

- Na toj proslavi su svi bili pijani. U jednom trenutku nastao je kurcšlus između Uroša i Lazića. Darko ga je pred svima optužio da gleda u njegovu devojku i da joj se nabacuje. Govorio mu je: "Ti misliš da sam ja budala, da ne vidim šta radiš. Debilu jedan. Seljačino, muvaš Barbaru pred mojim očima!" Svašta mu je izgovorio... Reči nije birao. Živković je bio u čudu jer ništa nije uradio. Srećko je potom skočio da ih razdvoji jer su počeli da se biju. U celom tom haosu Darko je nasrnuo i na Krečara i slomio mu čašu u ruci. Krv je liptila na sve strane i Krečar je morao da ide na ušivanje. Žurka se pretvorila u pakao - pričao je drugi pevač sa estrade za Kurir koji je insistirao na anonimnosti.

Darko Lazić
foto: Kurir

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track