SEVERINA VOLI SRBE: Hrvatski mediji bruje da je Kebina bivša snajka u vezi sa FILIPOM MILETIĆEM! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

zaljubljena

SEVERINA VOLI SRBE: Hrvatski mediji bruje da je Kebina bivša snajka u vezi sa FILIPOM MILETIĆEM! (FOTO)

Stars -

Nakon što se nedavno razvela od Igora Kojića (34), sa kojim je bila u braku šest godina, Severina (49) je, po svemu sudeći, ponovo zaljubljena. Kako piše hrvatski sajt "24sata.hr", pevačica već nekoliko meseci uživa u vezi sa srpskim producentom Filipom Miletićem (41)!

Severina Kojić, Filip Miletić
foto: Instagram

Ljubavni život Vučkovićeve oduvek je intrigirao javnost, što i ne čudi jer je oduvek bio buran. Mnogima je posebno interesantno i to što Seve za svoje partnere bira uglavnom muškarce iz Srbije, a poznato je koliko puta je o našoj državi negativno govorila.

Severina Kojić
foto: ATA images

Ovoga puta, kako navodi portal "24hr", pevačica se zaljubila, ponovo u Srbina - producenta Filipa Miletića. Navodno, nedavno su u jednom restoranu u Zagrebu sedeli Severinini najbliži prijatelji, pa su zvali i nju da im se pridruži. Kada ih je odbila rekavši da ima neodložne obaveze, jedan prijatelj je prokomentarisao: "Prijateljica nam je opet jako zaljubljena".

Hrvatski mediji pišu kako se i po Beogradu šuška o ovoj romansi, te da su golupčići već mesecima srećni i da se ne odvajaju jedno od drugog. Ove gradske priče potkrepljuju i dokazi - to da Miletić dosta vremena provodi u Zagrebu jer radi na novom Severininom albumu, ali i fotografija koju je ona nedavno objavila. Naime, na Filipov rođendan pevačica mu je priredila iznenađenje i u studio donela tortu, a potom mu javno putem Instagrama čestitala.

Severina Kojić, Filip Miletić
foto: Instagram

Pored toga, njih dvoje su letos bili zajedno na moru sa prijateljima, a pojavili su se zajedno i na jednoj promociji knjige u Zagrebu.

Inače, mediji iz susedne države tvrde i da je producent bio sa Seve kada joj je pre nekoliko meseci opljačkan stan u Zagrebu, te da je viđen tada kako izlazi iz njene zgrade. Pre toga, oni su pisali i da je pevačica uhvaćena ispred svoje zgrade na Dan zaljubljenih, dok je nežno ljubila prosedog muškarca za koga se kasnije ispostavilo da je Miletić.

Filip Miletić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

02:56

SEVERINA BACALA CRNU MAGIJU MILANU? Novinarka otkrila nove šok detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja