PRIZNALA JE SVOJU GREŠKU, NE TREBA DA ISPAŠTA: Kija Kockar pružila podršku misici Valentini, pa priznala šta bi ona uradila!
Foto: Printscreen/Instagram

BEZ DLAKE NA JEZIKU

PRIZNALA JE SVOJU GREŠKU, NE TREBA DA ISPAŠTA: Kija Kockar pružila podršku misici Valentini, pa priznala šta bi ona uradila!

Stars -

Valentina Petrović, srpska misica, bila je u centru skandala jer je sa predstavnicama Albanije pokazivala simbol velike Albanije, a sada je Kristina Kija Kockar.

Valentina se kasnije izvinila celoj naciji, uz objašnjenje da nije znala šta taj simbol predstavlja, i da je nasamarena od strane njihovih predstavnica. Kija Kockar je jedna od malobrojnih koji su joj pružili podršku:

Kristina Kija Kockar
foto: Nemanja Nikolić

- Možda je dok joj nisu skrenuli pažnju, uradila dva puta. Mislim da ne treba preterano da je osuđujemo, nasamarena je sigurno. Ne mislim da je to ne znam sad kakav skandal, imamo mi mnogo skandalnije stvari, tako da jedna mlada devojka ne treba da ispašta. Okej, izvinila se, priznala svoju grešku, mnogi je ne priznaju, tako da smatram da ne treba da ispašta. Drugoj strani neka je na čast šta su hteli da urade. Treba da osudimo te devojke koje su je izmanipulisale, a ne nju. Ovo treba da joj bude još veća motivacija da pokaže da je Srbija zemlja koja prihvata sve nacije i da mi nikoga ne mrzimo - izjavila je Kija.

misice, bruka, Valentina Petrović
foto: Printscreen/Instagram/bunt.svesrbija

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

02:40

KIJA KOCKAR NIKAD ISKRENIJE O NASTUPU: Mislila sam da će mi VIKATI DA SIĐEM sa BINE, nije u redu da mene KRHKU DIRAJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track