NJEGOVA MAJKA JE SIGURNO PONOSNA SA UDATOM SNAJKOM! Maja potkačila Dalilu i Dejana, ne bi im bilo dobro kad bi OVO čuli!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Nikola Anđić

oglasila se

NJEGOVA MAJKA JE SIGURNO PONOSNA SA UDATOM SNAJKOM! Maja potkačila Dalilu i Dejana, ne bi im bilo dobro kad bi OVO čuli!

Rijaliti -

Nakon što ju je Filip Car potkačio i nazvao je "šlagerom", kao i da njegove emocije prema njoj nisu bile prave, Maja Marinković se sada oglasila i otkrila šta misli o njegovim rečima, ali i najnovijim dešavanjima u "Zadruzi".

Maja Marinković, Filip Car, Dalila Dragojević
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Kako je odnos između Cara i Dalile sve prisniji, ali i turbulentniji, Marinkovićeva je i imala štošta da kaže za svoju bivšu ljubav, ali i udatu zadrugarku, koju ni ovog puta nije štedela.

- Smešno mi je to što on priča, dečko se potpuno izgubio u vremenu i prostoru... Verujem da on sada trenutno tako misli, ipak ima posla sa ženom koja se bavi vradžbinama. Crikvenica je sigurno ponosna novom snajkom, samo što postoji mali problem, a to je da je snajka udata - rekla je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:02

STAN JOJ VREDI SKORO 500.000 € I U NJEMU JE SUVI LUKSUZ: Ovde živi trudna Dejana Živković, svaki kutak sređen do detalja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track