00:13

HAOS U MAKEDONIJI! Soraju i njenog dečka izbacili iz kafane u Skoplju: NE MOŽETE DA MAFIJATE U NAŠEM GRADU, NEPOŽELJNI

MALA OD SKANDALA

HAOS U MAKEDONIJI! Soraju i njenog dečka izbacili iz kafane u Skoplju: NE MOŽETE DA MAFIJATE U NAŠEM GRADU! (VIDEO)

Stars -

Soraja Vučelić i njen novi dečko izbačeni su prošlog petka iz kafane u Skoplju, ekskluzivno saznaje Kurir. U prilog tome svedoči snimak koji je dostavljen našoj redakciji.

Privatna Arhiva
foto: Kurir

Incident se dogodio kada je vlasnik objekta došao do njihovog stola da ih pozdravi, ali to se, prema rečima našeg sagovornika, koji se zadesio na licu mesta, Vučelićkinom partneru nije dopalo. Drsko i bezobrazno mu je naredio da se udalji od njihovog stola, nakon čega je nastao haos.

Privatna Arhiva
foto: Kurir

- Čim je Soraja s dečkom ušla u lokal, prisutnim gostima je zapala za oko. S njom je bio stariji gospodin, koji je celo veče bio namrgođen. Seli su za slobodan sto, a ona se pravila važna. U jednom trenutku vlasnik kafane je došao da nazdravi sa starletom i njenim dečkom, ali oni su ga oterali. Svi smo bili u čudu zbog njihovog ponašanja. Možda je taj njen bio ljubomoran, a gazda je hteo da im poželi dobrodošlicu pošto su prvi put u njegovom objektu. Međutim, nije očekivao da će doživeti neprijatnost. Kad je i sam video s kim ima posla, okrenuo se i otišao, a ubrzo je došao konobar i rekao im da napuste kafanu, ali da moraju da plate račun - priča naš sagovornik. Prema njegovim rečima, Soraja je u prvom trenutku odbila da daju novac za ono što su popili.

Privatna Arhiva
foto: Kurir

- Bila je baš neprijatna. S konobarom je bio čovek iz obezbeđenja, koji je pratio situaciju. On im je rekao da plate račun i da mirno izađu iz kafane. Tada je Soraja poludela. Ironično se smejala i konobaru rekla da nema nameru da plati račun jer je ona velika zvezda koju nikad niko nije izbacio iz ugostiteljskog objekta. To joj nije prošlo jer joj je dečko iz obezbeđenja poručio da njih ne zanima ko je ona i da račun mora da plati. Tada je njen dečko izvadio pare, dao konobaru u ruke, a onda su uz pratnju izašli iz kafane - tvrdi naš izvor, koji je prisustvovao incidentu, o čemu svedoči i snimak.

Soraja Vučelić
foto: Printscreen/Instagram

Iako je muzika bila glasna, na videu se jasno čuje kako gosti koji su bili svedoci ove neprijatne situacije dobacuju starleti. - Ajde, izlazi. Izlazi, bre - vikali su. Ona se nije obazirala na to, obukla je svoju bundu i ljutito izašla s dečkom. Seli su u njegov džip BMW X6 i otišli u nepoznatom pravcu.

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

01:31:14

SCENIRANJE 17.10.2021 - LUNA I MARKO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track