DOLAZILA IM U KUĆU, UZELA JOJ MUŽA, A SAD JE PREŠLA I NA NJIH: Petar Grašo 15 godina mlađu Hanu sad svuda vodi sa SOBOM! IZDAJA?!
Foto: Printscreen/Instagram

vezu podigao na viši nivo

DOLAZILA IM U KUĆU, UZELA JOJ MUŽA, A SAD JE PREŠLA I NA NJIH: Petar Grašo 15 godina mlađu Hanu sad svuda vodi sa SOBOM! IZDAJA?!

Stars -

Pevač Petar Grašo i njegova devojka Hana Huljić odlučili su da svoju vezu podignu na viši nivo

Naime, Petar Grašo i Hana Huljić pre mesec dana obelodanili su svoju ljubav javnosti. Domaći i regionalni mediji danima su pisali o tome da je srce Petra Graša osvojila petnaest godina mlađa ćerka Tončija Huljića.

Petar Grašo, Danijela Martinović, Hana Huljić
foto: Damir Dervišagić, Printscreen Facebook, Printscreen Instagram

Kada je postalo jasno da se ljubav više ne može sakriti, Petar i Hana javno su priznali da su veoma zaljubljeni, a Tonči je i javno rekao da njegov prijatelj i ćerka imaju svu podršku porodice Huljić.

Sada, kada je porodica mlade Hane odobrila njenu ljubav sa petnaest godina starijim zavodnikom došlo je vreme za sledeći ozbiljan korak u vezi.

Naime, sada Petar Hanu svuda vodi sa sobom, rado je upoznaje sa svojim bliskim ljudima i prijateljima, koje voli kao članove svoje porodice. U prilog tome svedoče i poslednje fotografije na "Instagramu" u čijem opisu piše: "Family".

U moru toplih lica koja su nazdravljala novom projektu našla se i Hana, koju je Petar sa uživanjem i zadovoljstvom upoznao sa svim bliskim prijateljima i saradnicima.

kurir.rs

Bonus video:

01:16

LEPA LUKIĆ ĆE LIČNO BIRATI 3 GLUMICE ZA FILM O SVOM ŽIVOTU: Nikad nisam pevala o GAĆICAMA I BRUSU, zato nemam NASLEDNICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track