VODITELJKIN MUŽ PREMINUO U 37. GODINI I NIKAD SE VIŠE NIJE UDAVALA! Ostala je udovica, sama odhranila ćerku, evo kako ona izgleda
Foto: Pritnscreen

sudbina

VODITELJKIN MUŽ PREMINUO U 37. GODINI I NIKAD SE VIŠE NIJE UDAVALA! Ostala je udovica, sama odhranila ćerku, evo kako ona izgleda

Stars -

Književnica i voditeljka Mirjana Bobić Mojsilović, svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, ali je poznato da je doživela veliku porodičnu tragediju.

Naime, Mirjanin suprug preminuo je u 37. godini i tada je ona ostala sama sa ćerkom Mijom koju je sama odhranila.

Stvari su se dešavala brzinom svetlosti, a Mirjana se povremeno priseti teških trenutaka koje je prošla u životu. Mojsilovićka iza sebe ima nekoliko romana, u kojima se protkala delove svog teškom životnog puta, a sada joj je najveća podrška njena ćerka Mia.

Mirjana Bobić Mojsilović
foto: Zorana Jevtić

Mia nije krenula maminim stopama, što njoj nikada nije smetalo, šta više, u svakoj situaciji voli da istakne koliko je ponosna na nju, jer joj je ćerka upisala arhitekturu i vrlo je uspešna u svom zanimanju. Mirjana je uvek isticala da je Mia njena najveća slaba tačka, ali u najlepšem smislu, te da ljubav koju oseća prema ćerki sve ono što je pokreće u životu.

- Ona je moja slaba tačka u najlepšem smislu. Ljubav prema detetu je najčistija i najuzvišenija, jer je bezuslovna ‒ izjavila je jednom prilikom popularna spisateljica.

Mirjana Bobić Mojsilović
foto: Pritnscreen

- Mi ne biramo svoju sudbinu, ali biramo kako da je nosimo. Ja sam učinila sve da moja ćerka ima srećno detinjstvo i izraste u normalnu i pametnu devojku. Danas je često pitam za savet jer je na mnoge teme pametnija od mene.

Mia i Mira su veoma bliske, dele ista interesovanja, a neke zajedničke trenutke mlada dama beleži i na svom "Instagramu".

- Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Podsvesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu - rekla je ona jednom prilikom u emisiji "Promena".

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:16

LEPA LUKIĆ ĆE LIČNO BIRATI 3 GLUMICE ZA FILM O SVOM ŽIVOTU: Nikad nisam pevala o GAĆICAMA I BRUSU, zato nemam NASLEDNICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track