00:49

ELIT ELEKTRA ŠOKIRALA IZJAVOM: Mitar Mirić mi je TRAŽIO S*KS! Transrodna pevačica ga odbila NIJE MOJ TIP!

VELIKO PRIZNANJE

ELIT ELEKTRA ŠOKIRALA IZJAVOM: Mitar Mirić mi je TRAŽIO S*KS! Transrodna pevačica ga odbila: NIJE MOJ TIP!

Stars -

Elit Elektra poznata je kao transrodna pevačica koja ne krije da se u Švajcarskoj bavi i najstarijim zanatom

Elektra je javnost poznata po brojim kontroverznim izjavama i stavovima, a od nedavno uživa i u srećnom braku sa sportistom i biznismenom Nenadom Vujadinovićem.

Iz perioda kada je bila muškarac, Elektra ima i dvoje dece, sina i ćerku, koji ni u jednom trenutku nisu osudili njenu odluku da promeni pol.

Kontrašou
foto: Kurir televizija

Elektra je gostujući u emisiji "Kontrashow" na Kurir televiziji otkrila detalje iz svog života, a jedno priznanje posebno je šokiralo.

- Imam primarni i sekundarni posao. Primarni je prostitucija. Glavnu ulogu igraju pare. Kad osetiš mnogo više para nego što si očekivao, onda tu nema prestanka. I zavoliš ga... Jednostavno, da mogu da biram novi život, opet bih bila prositutka. Uz muziku. Poenta je voleti sebe, voleti seks, a lova to je ona stvar koja dolazi pa dolazi - počela je Elektra i otkrila da ju je u taj svet uveo bivši partner.

Kontrašou
foto: Kurir televizija

Na pitanje da li je sa nekim sa javne scene imala intimne odnose Elektra je šokirala odgovorom da ju je poznati pevač Mitar Mirić kontaktirao jednom prilikom i navodno od nje tražio seksualne usluge.

- Neću da kažem sa kim sa javne scene sam imala seks, ali pisao mi je jedan narodni pevač, neću da kažem sad koji, ima otprilike već 55 godina, i pitao me za seks i nisam mu odgovorila! Mislim, mogu da kažem ko je! Pisao mi je Mitar Mirić i nisam mu odgovorila jer se ja ne bavim prostitucijom u svojoj državi. On nije moj tip - rekla je Elektra.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:09

STANIJA POKAZALA SOBU ZA BEBU! Sve će da bude u ogledalima za slikanje i snimanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja