03:17

SAHRANA MARINKA ROKVIĆA: Nikola se slomio u SUZAMA tokom opela, supruga ga drži sve vreme, a 14 sveštenika ispred kovčega

tuga nad novom bežanijskom groblju

NAJTEŽA JE MUŠKA SUZA: Sin Nikola slomio se, zaplakao nad očevim kovčegom, ona ga sve vreme držala (FOTO)

Stars -

Na Novom bežanijskom groblju je sahrana pevaču Marinku Rokviću koji je preminuo 6. novembra, nakon borbe sa opakom bolešću. Porodica, prijatelji i kolege okupili su se kako bi pokojnom Marinku odali poslednju počast.

1 / 10 Foto: Nikola Anđić

Kada je počelo opelo, koje je služilo 14 sveštenika, sin Marinko Rokvić nije mogao da sakrije bol i tugu za ocem, koji im je bio uzor. Nije želeo da sakrije suze, plakao je za Marinkom, a supruga Bojana ga je sve vreme držala za ruku.

Marinko Rokvić, sahrana
foto: Kurir

Podsetimo, Marinko je preminuo od posledica duge i teške bolesti kancera pankreasa, a njegova želja bila je da se o tome ne komentariše u javnosti, što su oni i ispoštovali. Njegova supruga Slavica je sve vreme bila pored pevača, sve do poslednjeg dana.

Marinko rođen 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu. Roditelji su mu bili strogi, a porodica je teško živela jer su se samo bavili poljoprivredom. Marinko i njegov brat su od malih nogu pokazivali interesovanje za muziku pa su učestvovali na većini školskih priredbi.

Bonus video:

00:28

Sahrana Marinka Rokvića (VIDEO 3)

Iza njega je ostao veliki broj hitova: Skitnica, Svađalice moja mala, Potražiću oči zelenije, Zanela me svetla velikog grada, Polomio vetar grane, Da volim drugu ne mogu, Jedina moja, Ti za ljubav nisi rođena, Ljubav stara srce para, Tri u jednoj…

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

kurir.rs

Bonus video:

00:25

JELENA KARLEUŠA NA SAHRANI MARINKA ROKVIĆA: Pevačica lice pokrila tamnim naočarima, sakrila se da je niko ne PRIMETI (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track