NADA TOPČAGIĆ KUKA NA SAHRANI NA SAV GLAS Nisu pričali godinama, a sada plače: OPROSTI MI, MOJ MARINKO
Foto: Zorana Jevtić

tuga

NADA TOPČAGIĆ KUKA NA SAHRANI NA SAV GLAS Nisu pričali godinama, a sada plače: OPROSTI MI, MOJ MARINKO

Stars -

"D

Na Novom bežanijskom groblju održava se sahrana pevaču Marinku Rokviću koji je preminuo 6. novembra, nakon borbe sa opakom bolešću. Porodica, prijatelji i kolege okupili su se kako bi pokojnom Marinku odali poslednju počast.

Među poznatima koji su došli na sahranu su i Milena Plavšić, Nenad Knežević Knez, Nada Topčagić...

Topčagićeva je godinama bila u svađi sa Marinkom Rokvićem, zbog čega sada žali.

Ona je došla na sahranu u suzama i glasni izgovorila: "Oprosti mi moj Marinko".

Marinko Rokvić, sahrana
foto: Zorana Jevtić

Podsetimo, Marinko je preminuo od posledica duge i teške bolesti, a njegova želja bila je da se o tome ne komentariše u javnosti, što su oni i ispoštovali. Njegova supruga Slavica je sve vreme bila pored pevača, sve do poslednjeg dana.

Marinko rođen 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu. Roditelji su mu bili strogi, a porodica je teško živela jer su se samo bavili poljoprivredom. Marinko i njegov brat su od malih nogu pokazivali interesovanje za muziku pa su učestvovali na većini školskih priredbi.Marinko je voleo da peva i da svira pesme na harmonici, a bratu su bolje išla kola. Obojica su bili samouki, a svađali su se jedino oko harmonike jer su imali samo jednu. Pored muzike, Marinko je voleo i da trenira fudbal.

Iza njega je ostao veliki broj hitova: Skitnica, Svađalice moja mala, Potražiću oči zelenije, Zanela me svetla velikog grada, Polomio vetar grane, Da volim drugu ne mogu, Jedina moja, Ti za ljubav nisi rođena, Ljubav stara srce para, Tri u jednoj…

00:24

Aleksandar Vučić izjavljuje saučešće porodici Rokvić

kurir.rs

Bonus video:

00:25

JELENA KARLEUŠA NA SAHRANI MARINKA ROKVIĆA: Pevačica lice pokrila tamnim naočarima, sakrila se da je niko ne PRIMETI (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track