MARIJA ŠERIFOVIĆ ME JE NAJVIŠE NERVIRALA! Pobednik Zvezda Granda otvorio dušu: Izazvala je u meni INAT
Foto: Kurir televizija

iskren

MARIJA ŠERIFOVIĆ ME JE NAJVIŠE NERVIRALA! Pobednik Zvezda Granda otvorio dušu: Izazvala je u meni INAT

Stars -

Pevač Mahir Mulalić, ovogodišnji pobednik muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" bio je gost emisije Kontrashow gde je otkrio ko ga je najviše nervirao tokom takmičenja.

Naime, nakon što mu je voditeljka Jelena Nikolić postavila ovo pitanje, mladi pevač je ostao vidno zatečen. Nakon malo ubeđivanja da prizna od strane koleginice Goce Tržan koja je takođe bila gošća, Mahir je otvorio dušu.

Mahir Mulalić
foto: Kurir televizija

- Marija me je nekada znala nervirati - rekao je pevač, na šta se Goca našalila da će ga nakon te izjave, Marija besna pozvati.

Mahir je objasnio i razlog.

- Znam da sam siguran u pevanje i ona dođe i kaže da joj se to ne sviđa. Znao sam doći sa deset pesama koje su dobre, međutim vratim se kući i tražim druge koje će se njoj dopasti. Ona je na taj način izazvala u meni inat - priznao je pevač.

Mahir Mulalić
foto: Kurir televizija

Podsetimo, Mahiru Mulaliću je upravo pevačica Marija Šerifović bila mentor tokom takmičenja gde je odneo pobedu. Možemo zaključiti da je taj "inat" koji je izazivala u njemu doneo samo dobro!

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:31:10

KONTRA SOUSO02-EP06-Rada Corba Zorja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track