00:25

PODRŽALE GA 3 NAJVAŽNIJE DAME U NJEGOVOM ŽIVOTU: Žena i ćerke Sergeja Ćetkovića došle na veliki koncert doterane TIP-TOP

NJEGOVA PRIČA JE DIRLJIVA

PODRŽALE GA 3 NAJVAŽNIJE DAME U NJEGOVOM ŽIVOTU: Žena i ćerke Sergeja Ćetkovića došle na veliki koncert doterane TIP-TOP! (VIDEO)

Stars -

Pevač Sergej Ćetković ima solistički koncert u Kombank dvorani, a prvi put u javnosti su se pojavile i njegove usvojene ćerke Lola i Mila sa majkom Kristinom.

Sergejeve naslednice, kao i njegova žena držale su se epidemioloških mera i nisu skidale maske sa lica. One su velika podrška pevača, a jednom prilikom on je ispričao kako su ga ćerkice branile od obožavatelja.

1 / 9 Foto: Ana Paunković

Sergej i Kristina inače su usvojili svoje devojčice, a pevač je svojevremeno pričao na ovu temu.

Sergej Ćetković
foto: Ana Paunković
1 / 21 Foto: Ana Paunković

- Ljudi se pomalo srame da pričaju o usvajanju, a ne bi trebalo. Šta znači uopšte biti roditelj? To nije samo da si rodio dete, već biti njegova sigurnost, podrška, vodič. Biti neko ko je uvek uz njega. Mi nismo razglabali o tome - da li i kako ćemo usvojiti decu, već smo samo pustili da se to desi. Jedno veče smo sedeli u kolima i shvatili da smo predali dokumentaciju za usvajanje, tako je isto bilo i za drugu ćerku. Ako želite da budete roditelji, nemojte da birate sredstva - usvojite decu, učinite ih srećnim, a samim tim i sebe. Bez ikakve primese da činite dobro delo. Ne radi se o tome i ne razmišljaš o tome. Ja uvek kažem mojoj deci - ja sam vas rodio iz srca - rekao je Sergej u jednoj emisiji.

Sergej Ćetković
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/K.Đ/A.D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track