SVEČANI ČIN DA SE PRISETIMO NAŠE MARINE: Laća otkrio kada i gde će biti memorijalni skup i koja pravila će morati da se ispoštuju
Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić

BOL NE PROLAZI

SVEČANI ČIN DA SE PRISETIMO NAŠE MARINE: Laća otkrio kada i gde će biti memorijalni skup i koja pravila će morati da se ispoštuju

Stars -

Milan Radulović Laća, sin tekstopisca Marine Tucaković, otkrio je kada će biti komemoracija povodom smrti njegove majke, pa i pravila koja svi moraju da ispoštuju.

Marina je umrla 19. septembra posle borbe sa dugom i teškom bolešću.

"Memorijalni skup povodom nedavno preminule Marine Tucaković održaće se 24. novembra, u 14 časova, u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, u ulici Dragoslava Jovanovića 2, kao što je već najavljeno", napisao je Laća na Tviteru, pa dodao:

"Upravo šaljemo pozivnice svim prijateljima, saradnicima i poštovaocima naše Marine. Bez pozivnice nije moguće prisustvovati skupu i molimo sve za malo strpljenja, kako slučajno ne bi nekoga izostavili. Ovo se, naravno, ne odnosi na medije, medjutim, pored novinarskih akreditacija biće obavezan i digitalni sertifikat, s obzirom na epidemiološku situaciju i veliki broj ljudi na skupu. Ovaj dokument obavezan je za sve prisutne. Hvala svima koji će biti u mogućnosti da se odazovu našem pozivu da se na jedan svečan način prisetimo naše Marine Tucaković, porodica Tucaković - Radulović."

Marina Tucaković, Milan Laća Radulović
foto: Stefan Stojanović, Luka Šarac

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

03:25

OPAČIĆ O NAVODIMA DA MARINA TUCAKOVIĆ NIJE NAPISALA CECINU MASKARADU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track