Najnovije vesti

Futa
02:06

Futa

NEUTEŠAN

FUTA SE NE MIRI SA ODLASKOM SUPRUGE: Kad ostanem sam, ispričam se sa mojom MARINOM, ne osećam se DOBRO (VIDEO)

Stars

Komemoracija Marini Tucaković održana je danas u Skupštini grada Beograda, u Starom dvoru. Veliki broj kolega i prijatelja čuvene hitmejke došlo je da joj oda počast, a među prvima članovi njene porodice, sin Milan Radulović Laća i suprug Aleksandar Radulović Futa.

Marina Tucaković, Komemoracija, Aleksandar Radulović Futa, Milan Laća Radulović
foto: Stefan Stojanović, Dragana Udovičić

On je i dalje neutešan zbog Marininog odlaska, što je otkrio u intervjuu za Kurir.

- U poslednje vreme nisam ni ja baš dobro, ne samo zbog ovoga. Četiri godine smo vodili tu zajedničku bitku koja se završila tako kako se završila. Ja sam još uvek u nekim fazama sabiranja utisaka, mada nema tu šta da se sabira, tako je kako je. Evo, ova komemoracija me je vratila u staru priču. Nit se osećam dobro, niti mi je prijatno - počeo je Futa i dodao:

Marina Tucaković, Aleksandar Radulović Futa, Milan Laća Radulović
foto: Stefan Stojanović, Ana Paunković, Damir Dervišagić

- Došlo je vreme reorganizacije, sada smo sin i ja sami. Tu su nam životinje koje nam prave društvo. Život se menja kao što se menja situacija u zemlji i svetu, čuvamo se od korone, ja sam je već dva puta preležao. Nisam nešto specijalno ugrožen, ali sam jedno godinu dana bio van koloseka. Sad sam se malo povratio i imam vremena da posvetim svom zdravlju. Meni i Marini bi iduće godine bilo 40 godina braka. Normalno je da, kad ostanem sam, nisu to rituali, da se ispričam s njom i dalje smo u priči, na neki drugi način.

Aleksandar Radulović Futa, Marina Tucaković
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video:

Futa
02:06

Futa

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja