NEMA MRDANJA AKO SU ODVOJENI: Katarina i Ljuba jedno drugom prilepak, njihov specifičan odnos ŠOKIRAO, a reč je o JEDNOJ stvari
Foto: Printscreen/Instagram

Ko bi rekao

NEMA MRDANJA AKO SU ODVOJENI: Katarina i Ljuba jedno drugom prilepak, njihov specifičan odnos ŠOKIRAO, a reč je o JEDNOJ stvari

Stars -

Bivša voditeljka Katarina Kolozeus i pevač Ljuba Perućica nekoliko godina su u skladnom braku, a Ljuba je otkrio zbog čega se ne odvajaju.

- Ne krijemo ljubav. Nas dvoje imamo specijalan odnos. Imamo naš tempo života, jedno drugom smo najbitniji. Trudimo se da uvek budemo zajedno. Ne može da dosadi, tako funkcionišemo od prvog dana. Kod nas je nemoguće da neko ode na put sam. Ili idemo zajedno, ili ne idemo nikako - otkrio je Ljuba.

Kako je naveo, za skladan brak je potrebno više stvari.

- Razumevanje, tolerancija. Čuvati i negovati ljubav. Uvek biti tu za svoju osobu - naveo je Ljuba tajnu sreće u ljubavi.

Od nedavno, Ljuba je počeo da snima obrade pesama i vlogove.

Ljuba Perućica
foto: Printskrin/Instagram

- Moja ljubav prema muzici je od malih nogu. Prvo sam počeo da sviram harmoniku. Završio sam nižu muzičku školu. Kada je produkcija u pitanju sam snimam i monitarm obrade pesama. Pesme biram ako pre svega autori dozvole, i balade u kojima uživam. Tražim pesme koje me od prvog momenta dodirnu, ali i one koje su dobre za posao - naglasio je Ljuba.

Pevač je prokomentarisao šta misli o izgovorima kolega da je rano za pesmu.

- Ujutru često spavam. Ustajem kasno, kao i većina kolega. Naša radna temperatura je tek uveče, tada najbolje funkcionišemo, grlo se otvori. Ali, i kada ne možeš, onda malo spustiš intonaciju da bude lakše - istakao je Ljuba.

U pripremi su dve pesme, a kako je najavio, jedna je spora a druga brža.

- Dve pesme su u opticaju. Ima jedna pesma koja je sporija i jedna brža. Skupljao sam u toku pandemije, kupovao i nalazio pesme. Uslovi u kojima radimo nam diktira korona, i svi sa kojima sarađujemo moraju biti zdravi. Iz tog razloga ne znam koja pesma će biti prva završena, ali nadam se da će biti do Nove Godine. Najvše bih voleo već sledeće nedelje - rekao je pevač.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:03

ŽENA LJUBE PERUĆICE JE PRAVA BOMBA! Tajno je slikali GOLU u tržnom centru, a sad pevač ŠOKIRAO IZJAVOM o njenom oblačenju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track