ANA BEKUTA SVA UTUČENA ZBOG MRKINE SMRTI: Ne skida crninu, ne prestaje da plače, a evo gde će sedeti na KOMEMORACIJI
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

NEUTEŠNA zbog gubitka emotivnog partnera

ANA BEKUTA SVA UTUČENA ZBOG MRKINE SMRTI: Ne skida crninu, ne prestaje da plače, a evo gde će sedeti na KOMEMORACIJI

Stars -

Milutin Mrkonjić, počasni predsednik SPS i narodni poslanik, koji je preminuo 27. novembra, biće sahranjen danas na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Pre sahrane, koja je zakazana po podne, u Skupštini Srbije će biti obavljena komemoracija, na kojoj će o životu i radu čuvenog Mrke govoriti predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić i predsednik Skupštine i SPS Ivica Dačić.

Milutin Mrkonjić
foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

Ana Bekuta, pevačica i emotivna partnerka Milutina Mrkonjića, tražila je da bude ispoštovana njegova poslednja želja i da bude sahranjen u grobnici na Novom groblju, koju je svojevremeno kupio za suprugu Dašu i njega. Međutim, prevagnula je želja SPS, koji je smatrao da je, zbog svega što je uradio za Srbiju, Mrkonjić zaslužio da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

Bekuta će, kako saznaje naš izvor blizak pevačici, na komemoraciji sedeti u prvom redu, a uz nju će biti njeni nabližu, koji se od nje ne odvajaju od Mrkine smrti.

- Bekuta je otkako je preminuo gospodin Mrkonjić nekoliko puta izlazila iz stana, verovatno da završava papirologiju, bila je sva u crnini, sva utučena, dotukla je Milutinova smrt. Ana i Mrka su bili veoma vezani - rekao nam je komšija.

Milutin Mrkonjić, Ana Bekuta
foto: Privatna Arhiva

kurir.rs

Bonus video:

02:00

Spektakularno iznenađenje u Sceniranju: Milutina Mrkonjića iznenadile Ana Bekuta i Merima Njegomir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja