03:30

NAJEMOTIVNIJI NASTUP U SRBIJI IKADA! Natalija i Sani Trik fx se grlili i ljubili u studiju

PRELEPO!

RAZMENJIVALI NEŽNOSTI PRED KAMERAMA! Natalija i Sani zaljubljeni kao prvog dana, PONAŠALI SE KAO DA IH NIKO NE GLEDA

Stars -

Danas je bilo pesebno zanimljivo u studiju Kurir televizije, kada su Natalija i Sani iz grupe TRIK FX otpevali svoju pesmu "Spasi me", inače jednu od njihovih najemotivnijih pesama.

Uz prelepe zvukove pesme "Spasi me" i reči "noćas nisam spavala, a jutro vec je tu, od kad je ljubav stradala i ptice štrajkuju, sad nije vreme za pitanja ko je pogrešio, sad samo jedan zagrljaj sve to bi rešio", Natalija i Sani raznežili su sve.

Iako smo ove godine imali prilike da vidimo vesti o njihovom razvodu, sada je očigledno da je u njihovom emorivno-partnerskom životu sve ok.

Natalija i Sani
foto: Kurir Televizija

Densersko-pevački par Natalija i Sani Ibraimov, članovi grupe Trik FX, zajedno su od 1993. godine, a u braku su dobili jednog sina, Dejana.

natalija i sani
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Natalija je karijeru započela u grupi Đogani Fantastiko koju su vodili Đole Đogani i njegova tadašnja supruga Slađa Delibašić Đogani. Nakon odlaska iz grupe Đogani Fantastiko, Natalija i njen suprug Sani Ibraimov su osnovali plesnu grupu Trik FX. Prvi ozbiljniji nastup su imali 1998. godine na festivalu Sunčane skale gde su izveli numeru „Temperatura“.

Natalija i Sani
foto: Kurir Televizija

Ubrzo su objavili album pod nazivom „Gde se ljubav čuva“ na kome su se, osim pomenute, nalašle i numere „Lagao si dobro“, „Želja“, „Da li neko zna“, „Noćas kada odu svi“, „Traži sebi sličnu“, „Ritam“, „Ona bi“, „Devojka iz grada“ i „Neka jutro ne svane“. Kurir.rs

Bonus video:

00:16

Natalija Trik FX: Branim Saniju da jede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track